- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Dell notebook topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ilyen egyszerű, én pl. olyannal is találkoztam aminek ez volt a neve: adobeplayer11
A vírusirtó nem riasztott rá, de mivel olvastam az ilyen fajtájú átverésekről és az is feltűnt, hogy 10 flash player a legújabb ezért nem töltöttem le és el is felejtettem örökre azt az oldalt ahol ezt a kártevőt akarták rám erőltetni.
Nagyon-nagyon hasonló neveket találnak ki az eredeti termékhez viszonyítva, aki pedig nem jártas az informatikában, nem tudhatja...
-
puttputt
őstag
Aki ennek bedől, az meg is érdemli... most komolyan!
Ki tölt le egy olyan című fájlt, hogy "playtubeinstall..." vagy hasonló?
A gyakorlottabb felhasználónak már a videólejátszó formája, kiképzése, elhelyezése gyanús lehet, a letöltésre felkínált fájlok meg már teljesen "evidensek".
Azt a bizonyos - szintén videóban demonstrált - "Windows vírusírtóval" én spec. évekkel ezelőtt találkoztam, csak persze máshol... -
Már nem azért, de az ténylegesen büntethető? Mármint tényleg adnak valamit a pénzért cserébe, ami ugyan semmire nem jó, de konkrétan megveszi.
-
moonman
titán
válasz
kételkedem #5 üzenetére
én otthon sem vagyok rendszergazda, csak ha szükséges.
-
válasz
kételkedem #5 üzenetére
Na ja, de jelenleg egy kalap alá van véve mindenki. Nálam nincs kikapcsolva semmi se, anno mikor telepítettem Vistat , a telepítés végén(vagy rendszerindítás elején, már nem emlékszem) a szép nagy zöld ikonra kattintottam. Van egy vírusirtóm és kész kalap.
Szerintem az, hogy a felhasználónak annyi joga legyen csak, hogy elindítsa a wmp-t vagy az ie-t kb. olyan mint verébre ágyúval lőni. Dehát ez csak az én magánvéleményem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kételkedem #5 üzenetére
Ez így igaz
-
kingabo
őstag
Hát ez az, ha valaki autót akar vezetni akkor kell hozzá jogsi, a gépet meg bárki használhatja 0 hozzáértéssel
Bár jó esetben a hozzá_nem_értők megkérdeznek egy hozzáértőt, de sokszor nekem is csak akkor szólnak, ha már gond van... (már ha észreveszik!
)
nem tudja valaki, hogy melyik skin van fenn a videóban az ff-en? -
moonman
titán
nem lehet elégszer mondani, hogy a felhasználónak ne legyen joga módosítani a rendszert. használja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
raszputyin #1 üzenetére
De mégis, hányan beleugranak ebbe. Aki tényleg nem ért ezekhez a dolgokhoz, az telepíti, és akár még fizet is érte...
-
raszputyin
senior tag
MSAnti Spyware2009? Őszinte név
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest