Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ilyen egyszerű, én pl. olyannal is találkoztam aminek ez volt a neve: adobeplayer11
A vírusirtó nem riasztott rá, de mivel olvastam az ilyen fajtájú átverésekről és az is feltűnt, hogy 10 flash player a legújabb ezért nem töltöttem le és el is felejtettem örökre azt az oldalt ahol ezt a kártevőt akarták rám erőltetni.
Nagyon-nagyon hasonló neveket találnak ki az eredeti termékhez viszonyítva, aki pedig nem jártas az informatikában, nem tudhatja...
-
puttputt
őstag
Aki ennek bedől, az meg is érdemli... most komolyan!
Ki tölt le egy olyan című fájlt, hogy "playtubeinstall..." vagy hasonló?
A gyakorlottabb felhasználónak már a videólejátszó formája, kiképzése, elhelyezése gyanús lehet, a letöltésre felkínált fájlok meg már teljesen "evidensek".
Azt a bizonyos - szintén videóban demonstrált - "Windows vírusírtóval" én spec. évekkel ezelőtt találkoztam, csak persze máshol... -
Már nem azért, de az ténylegesen büntethető? Mármint tényleg adnak valamit a pénzért cserébe, ami ugyan semmire nem jó, de konkrétan megveszi.
-
moonman
titán
válasz
kételkedem #5 üzenetére
én otthon sem vagyok rendszergazda, csak ha szükséges.
-
válasz
kételkedem #5 üzenetére
Na ja, de jelenleg egy kalap alá van véve mindenki. Nálam nincs kikapcsolva semmi se, anno mikor telepítettem Vistat , a telepítés végén(vagy rendszerindítás elején, már nem emlékszem) a szép nagy zöld ikonra kattintottam. Van egy vírusirtóm és kész kalap.
Szerintem az, hogy a felhasználónak annyi joga legyen csak, hogy elindítsa a wmp-t vagy az ie-t kb. olyan mint verébre ágyúval lőni. Dehát ez csak az én magánvéleményem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kételkedem #5 üzenetére
Ez így igaz
-
kingabo
őstag
Hát ez az, ha valaki autót akar vezetni akkor kell hozzá jogsi, a gépet meg bárki használhatja 0 hozzáértéssel
Bár jó esetben a hozzá_nem_értők megkérdeznek egy hozzáértőt, de sokszor nekem is csak akkor szólnak, ha már gond van... (már ha észreveszik!
)
nem tudja valaki, hogy melyik skin van fenn a videóban az ff-en? -
moonman
titán
nem lehet elégszer mondani, hogy a felhasználónak ne legyen joga módosítani a rendszert. használja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
raszputyin #1 üzenetére
De mégis, hányan beleugranak ebbe. Aki tényleg nem ért ezekhez a dolgokhoz, az telepíti, és akár még fizet is érte...
-
raszputyin
senior tag
MSAnti Spyware2009? Őszinte név
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A rosszindulatú programokat elhintő weboldalakat a keresési találatok elejére tornásszák fel SEO technikák bevetésével.
- Elfelejtettem a film címét
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest