Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebell
senior tag
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Háát nekem módomban állt kiprobálni.
Nemnagyon szeretnék rosszat mondani a Game-ről, de jót meg nemtudok.
Még 1xer este megnézem, de ha nem változik a vélemények akkor kap 1 Uninstallt. -
scyllafren
senior tag
Az eredeti Tron film a világ első főként számítógépes grafikával készült filmje

Most már megmosolygom, de anno - kb 8-10 évesen - tátott szájjal néztem végig

-
Tripower
tag
Egyáltalán látta valaki rajtam kivül az eredeti filmet?
a legelsö kocka filmek egyike szerintem jó a terminátor anyya!
a játék meg csodaszép szebb mint a film volt az igaz nagyon régi de én szeretnék játszani vele ha már a tron 2,0-ról lecsusztam. -
-
Blade_W
tag
A film szerinted milyen jelentős eltéréseket fog tartalmazni a játékkal szemben?
A film képi világa egyébként nagyon jó (bár nyilván nem most találták ki), de a játéktól nem várok túl sokat, gyanítom hamisítatlan multiplatform, mainstream csőjáték lesz, bugyuta sztorival, és játékmenettel, amit egy 8 éves, My Little Pony-n edződött gyerek is fél kézzel végigjátszik.
(Ne legyen igazam!)
-
LittleDemon
tag
hmm...
WTF??
ezmiez
elég műanyagnak tűnik igy elsőre -
ferencka
tag
ez a játék engem sem bír meghatni.ez a hipertér vagy valami hasonló nem bír meghatni.
-
Xaels
félisten
Hát a játék nem érdekel, ezek után pláne nem. A filmet viszont nagyon várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ezmiez