Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #3 üzenetére
Úgy látom én vagyok az egyetlen, akinek nem tetszett a Far Cry Blood Dragon. Steril, ingerszegény volt az egész környezet. Az ellenfelek mind egyformák voltak, minimális eltérés sem volt, egyedüli állatok azok a benga sárkányok voltak... A belső terek is mind egyformák, mindenütt ugyanazok a vezérlőpanelek, stb. Tudom hogy a VHS korszakot akarta megidézni de szerintem borzalmasan rossz lett.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Dark Archon #2 üzenetére
Hogy a kék égbe ne ütne! Rex akkorát csapna az arcodba, hogy lila neonfénnyel világítana.
Nagyon bíztam benne, hogy lesz folytatás hozzá a FC4 dlc-jeként. Sajnos helyette kaptunk az ősemberes bohóckodást. Szomorú. Rex is szomorú.
Különben is, senki nem kíváncsi, hogy Dr. Elizabeth Darling miért vigyorgott olyan gonoszan a végén? Mi van a háttérben?
Valami fárasztó kliséhalmazos neonfényes őrületet még simán elbírna ez a műfaj.
-
-
CsonkaImo
addikt
Már kezdtem örülni, hogy újra Sergeant Rex Power Colt bőrébe bújhatunk, egy kis 80-as/90-es évek nosztalgiával megfűszerezve.
Viszont akkor csak valami DLC lesz a számomra ismeretlen motoros játékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest