Hirdetés
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Nos most dobtam fel a DD-WRT -t a routerre, és minden hiba nélkül lement, kapcsolódok is hozzá meg minden tökjó, kivéve valamit nemtudok beállítani:
a sebesség wi-fi -n mindössze 21 Mbps (kábelen simán 51 Mbps jön...) és ugye itt ülök mellette ezért zavaró főként...
Mit kéne beállítani hogy pöpecül menjen? Köszi előre is a segítséget! -
xors
senior tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen routerem van, egy Cisco EPC3925 modem-router szörnyre van rákapcsolva. A jelerősség nem a legjobb, mondjuk úgy, hogy egy alig 80 négyzetméteres családi házban a ház másik sarkában az 50 megából jön 10... (eközben a Cisconak néha 30 is jön) Egyenlőre eredeti firmware fut rajta, de tervezem hogy rárakok valami mókoltat, csak nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb, a DDWRT vagy az OpenWRT.
Fontos hogy stabil legyen, és kompatibilis iPhone -al, meg Lenovo -m Broadcom 802.11n -es hálókártyájával.
Köszönöm előre is segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tetszetős specifikáció ellenére vételára más hasonló eszközhöz képest lényegesen alacsonyabb.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest