Hirdetés
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
A szakértőséget én nem piszkálódásnak írtam, hanem azért, mert elismerem a hozzáértésed, ami ugye a neved alatt is szerepel, sajnálom, hogy félre értetted.
Még egyszer"a telekom által adott epc3925 hgw nálam például csak 11 csatornát tud, hiába van rajta hazai szolgáltatós firmware." -ha jól látom ez minimum 3 éves vas, erre írtam hogy,
"Mert a legtöbb (régebbi) wifis eszköz 11-es csatorna fölöt már nem tudja kezelni a frekit. "
Még egyszer mondom, nem vitatkozni akartam, hanem a tapasztalatomat írtam le, ami az hogy általában a régebbi régionkba szánt wifis eszközök nem tudják kezelni a csatornát 11 ch felett.
És azt írtam még, hogy nem lehet kijelenteni azt, hogy az amerikai, illetve kínai piacra szánt eszközök problémáznak 11 ch felett, ez is saját tapasztalat. Szerintem ez inkább attól függ, hogy az adott gyártó mennyit szán az adott eszköz wifi chip-jére.....Amúgy ezek miatt nem írok a fórumra, mert ha segítség kell, nem igazán kapok. Ha pedig valakinek írok általában kijavítanak.....
Ezért szoktam, HA TUDOK privátban segíteni, ha megkeres az aktuális fórumozó....Amúgy mielőtt segítséget kérek mindig használom a fórumba a keresést, és ha nem találok semmit akkor szoktam írni..
Pl. utoljára WDS beállításban kértem segítséget, nem igazán kaptam csak annyit, hogy "ááááá nem lehet". Pedig sikerült, igaz két hét kellett, de sikerült...
Ettől még maradok lelkes fórumozó, igaz privátban 3* annyi hozzáoszlásom van mint a PH fórumon.Ezt itt nem sértegetésnek szántam, csak kikívánkozott, ha mégis valaki magára venné SAJNÁLOM!
Még annyi, hogy nem vagyok szakértő és programozó, csak tapasztalataimat tudom megosztani, ha van az adott témában.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tetszetős specifikáció ellenére vételára más hasonló eszközhöz képest lényegesen alacsonyabb.
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Fotó állvány eladó
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest