Hirdetés
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
+ ha bepattintasz egy SSD-t akkor mégjobban megtáltosodik a töltési idő..SSD vs HDD
-
Tibiajax
nagyúr
napi 3-4et talán nem, de mindennap játszunk és csak ezzel, meg a gta5-tel. más game érdektelen.
nem tudom, a szemem simán átlagon felüli, tehát meglátom ha valami folyamatosabb, több fréme/sec-es..
egyre jobban benne van a bogár a füemben, hogy mindenfajta hülye előfizetések meg új játékok megvásárlása helyett inkább összerakom azt a kis pénzt és lecserélem x-re a gépet. állítólag a töltési idő is javulna...megj. 4k nem érdekel, nem azért cserélnék, hanem pont emiatt. a láthatóan több frame-ért meg a gyorsabb töltésért. ezek érdekelnek
-
Banano
tag
Talan annak is koze van hozza,hogy rogton a megjelenes napjan bekerult a game pass kinalatba?
-
30z.Samu
félisten
Én őszintén szólva Xbox helyett PC-n nyomom. Amikor eladtam a régit és vettem a PS-t, akkor egy idő után elkezdett hiányozni a PC. Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy nem tudok én ettől a "tetves" platformtól elszakadni teljesen.
Viszont csak a Forza miatt nem feltétlen akartam volna Xbox-ot venni, szóval így két legyet ütöttem egy csapásra.
-
acura
tag
Én sem értem a dolgot. Mindegyik kezdő hónapnak minősül, én mindig lemondom fizetés után.
Nem tudom befolyásolja e a dolgot de az első nagy DLC-t megvettem decemberben a játékhoz. -
acura
tag
Én is nagyon bírom. Kb minden nap játszok vele egy kicsit. Persze nincs meg csak Game Pass ban tolom. Viszont szombaton lejárt a 2. 200ft os hónap is, na mondom akkor mennyi most az ára, és nagyon meglepett, hogy most meg 300ft ot kért az MS egy újabb hónapért.
-
AMD Power
titán
Nagyon nagy jatek. 2020 johet a folytatas.
-
hhenry
őstag
Esetleg jövő héten multizhatnak ha lenne kedvetek?
-
csab991
senior tag
A térkép ugyanakkora mint a háromban, az úthálózat rövidebb pár kilométerrel. Szerintem pont nagyobbnak érződik, mert nem szeparálódnak el egymástól a területek mint a 3-ban. A táncok ruhák emotek szerintem sem ebbe a játékba valók, gondolom a fiatalabb korosztálynak van ez kitalálva.
Számomra motivál az a versenyeknél, hogy minden egyes útvonalon, akár a saját versenyemen, a lehető legjobb íveket megtaláljam és a különféle autókat rangsoroljam. Tekintve milyen könnyen jön a CR így az ingyen tuning sem annyira számottevő változás. -
Jhonny
csendes tag
Nekem vegyesek az érzéseim. Szép, jól optimalizált (PCn), jók az évszak változások. Viszont az hogy a pörgetések táncot, duda hangot, meg ruhát ad egy autós verseny játékban szerintem botrányos. Biztos öreg vagyok már. Térkép is sokkal kisebb mint a 3ban, karrier mód gyakorlatilag nincs. 3ban legalább motivált hogy csináld a versenyeket, mert feloldottál új helyszínt vele. Itt meg semmi, kezdésként van egy fesztivál helyszín és vége is. Nincs ingyen tuning, skill rendszer is sokkal jobb volt a 3ban, ha valamit feloldottál, az minden autóra érvényes volt. Itt minden autóra külön kell költeni. Gyors utazás csak ház vásárlás után van, nincs fotozassal gyűjthető pénz.
-
hombre[EU]
veterán
Nem csodálkozom. Yamauchi (és csapata) mellett a Playgrounds a legnagyobb "autóbuzik" gyülekezete
Szép munka,mint mindig
-
hhenry
őstag
One X-en valami elképesztő szép
-
csab991
senior tag
válasz
->Raizen<- #23 üzenetére
Hát ez igaz sajnos, de hosszútávon elég sokat nyújt a játék. A "gyári" versenyek egy gyorsabb autóval nagyon rövidek, de az útvonaltervezőben nagyon jó versenyeket lehet csinálni.
-
csab991
senior tag
válasz
->Raizen<- #21 üzenetére
Alapból nincs benne annyira sok verseny. Érdemes 20. szintre felhúzni az országúti verseny szintjét, a többit meg 10-re legalább, hogy feloldódjanak a leghosszabb versenyek. Ha mind megvan akkor meg útvonaltervező, riválisok, ranked meccsek, heti bajnokságok, van mit csinálni benne.
-
->Raizen<-
veterán
Valaki tudna segíteni? Szerintem 4 nap alatt nem lehet kipörgetni a játékot és nem nagyon jelenik meg új verseny. Mit kellene csinálnom?
-
Crytek
nagyúr
Azt már nem merik közölni hogy ebből mennyi a 200ft/1$-os game pass "tulaj".. mivel 3 hónapja ennyi a game pass így nyugodtan mondhatom hogy bőven a fele...
MS biztos jobban örülne ha mind teljes áras vásárlás lenne de a további 10-15% a gépek mellé adott game szóval rohadt kevesen vették teljes áron . De valós számokat soha nem kapunk majd... -
mg1992mg
őstag
Hát, igazság szerint csak ilyen szőrözős, apró problémáim vannak a 4. résszel, persze amellett még élvezem ugyanúgy.
Ezzel az új öltözködős, vegyél házat baromsággal (bocsánat!) teljesen elrontották a wheelspineket. Az esetek 95%-ában valami ruhát nyitok... Amire biztos hatalmas szükségem van, láthatom a karakterem táncolni nagyon menő rucikban a versenyek után, ha nyerek. Meg eleve, egy autós játékról beszélünk, néha-néha oké, látom a karaktert, de ehhez minek ennyire rámenni erre az öltöztetős témára? Nem nagyon értem. Persze, nyitok ritka autót is, sokszor pénzt is, és valamennyire pótolja a Super Wheelspin a dolgot,
Nekem valahogy az ausztrál setting jobban bejött. Látványos az angol is, sőt, a játék szebb, optimalizáltabb, mint valaha, gyönyörűen fut, ezzel semmi gond. De valahogy az a táj jobban bejött. Viszont az itt-ott fellelhető látványosságokért hatalmas plusz pont!
A rádióban hallható zenék számomra sehol nincsenek a 3. részhez képest. Ott folyamatosan nyomattam a rádiót, rengetegszer váltottam, hol itt, hol ott szólt a fülemnek egy-egy kellemes dallam. Itt.. Folyamatosan off-on van a rádió, ezt a részét egyáltalán nem sikerült eltalálni.
De tényleg, ezek számomra csak ilyen szőrözős, apró dolgok, az én véleményemet képezik, másnak bejöhet, nálam ilyen véleményt váltott ki.
-
csab991
senior tag
Nekem azt tetszik, hogy havonta jönnek frissítések, amik javítják a játékmódokat meg hasonlókat, látszik hogy hosszútávra terveznek. Szerintem már nem is fog jönni erre a generációra több Horizon/Motorsport csak a következőre.
-
.LnB
titán
Messze messze a legjobb arcade autós játék. Sőt, én azt mondom, hogy tökéletes. Persze addig, amíg valaki nem csinál majd jobbat. Bár valószínűleg az is Forza lesz.
Érdekes, hogy a 3.rész után, látva a 4. rész videóit, csak húztam a számat. Kipróbálás után meg ismét csak tátottam, mint mikor a 3.-dikat kipróbáltam először.
-
ETOM
addikt
Ezért megérte a gépet fejlesztenem. Zseniális játék. NFS World óta vártam ilyenre.
-
mg1992mg
őstag
Nem meglepő. Pc-n tolom, bizonyos aspektusait nézve gyengébb, mint a harmadik rész, de amitől jó, attól még mindig nagyon jó. Underground 2 óta kerestem, kutattam az arcade autós gameket, sose találtam meg az igazit (persze voltak nagyon jó címek közben, de nem éreztem egyiknél se azt a húha faktort), aztán jött a Horizon 3, és a PC találkozása..
-
ProEvoFan
nagyúr
Az egyetlen játék ami miatt majdnem vettem egy xboxot.Jó játék!Grat a számokért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Padavan firmware
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Elite: Dangerous
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS