Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
ezek a programozok mar csak ilyenek
az elobbi post-ombol kiszedtem a linket (most visszatettem, mert hirtelen nem talalok jre-set, es jobban utananezni lusta vagyok), mert nem jre, hanem commons-fileupload, de azt sem pistike irja (apache cucca) es megis, volt benne egy olyan hiba, ami megfelelo user input hatasara vegtelen ciklusba kergette a kodot -
modeller
aktív tag
Szerintem te nem egészen érted miről van szó, de talán mindegy is.
Még jó, hogy gyorsan leszedted a hogyan triggerelhet user input egy lyukat kérdésedet, mert már éppen irtam volna egy LMGIFY-et, hogy tovább növeljem a szinvonalat...
"persze az általad linkelt cikk az egy osztály engedélyeinek kijátszásáról szól, nem pedig programozási hibáról"
Értem, tehát, ha az osztály engedélyei kijátszhatóak és ezáltal az egész java sandboxból ki lehet törrni és bármit csinálni az nem programozási hiba. Nyilván feature. Nem tudom miért kaphatta a legmagsabb veszélyességi besorolást az oracle-től, de tudod mit: nem is akarom tudni!
-
modeller
aktív tag
Nem kell bevninni bytecode-ot, rosszindulatú user input (vagy, ha api-t/service-t publikálsz, akkor egy service hivás is) triggelrelheti a lyukat.
(a lyuk már eleve ott van, hogy pl. egy hibás fgv-t hivsz, ami a frameworkben hibás. Tehát nem a lyukat kell kintről beletenni a kódba, hanem csak triggerelni, a framework hibáját)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- XPEnology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest