Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
ezek a programozok mar csak ilyenek
az elobbi post-ombol kiszedtem a linket (most visszatettem, mert hirtelen nem talalok jre-set, es jobban utananezni lusta vagyok), mert nem jre, hanem commons-fileupload, de azt sem pistike irja (apache cucca) es megis, volt benne egy olyan hiba, ami megfelelo user input hatasara vegtelen ciklusba kergette a kodot -
modeller
aktív tag
Szerintem te nem egészen érted miről van szó, de talán mindegy is.
Még jó, hogy gyorsan leszedted a hogyan triggerelhet user input egy lyukat kérdésedet, mert már éppen irtam volna egy LMGIFY-et, hogy tovább növeljem a szinvonalat...
"persze az általad linkelt cikk az egy osztály engedélyeinek kijátszásáról szól, nem pedig programozási hibáról"
Értem, tehát, ha az osztály engedélyei kijátszhatóak és ezáltal az egész java sandboxból ki lehet törrni és bármit csinálni az nem programozási hiba. Nyilván feature. Nem tudom miért kaphatta a legmagsabb veszélyességi besorolást az oracle-től, de tudod mit: nem is akarom tudni!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest