Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerelo
aktív tag
klasz noti.up
-
M@trixfan
addikt
Egyik tanárunknak volt ilyen nagy Qosimo gépe. Annyira túlmelegedett, hogy a behozott ajánlott irodalommal kellett feltámasztani az asztaltól, hogy jobban hűljön
-
stifi
senior tag
hát szegény qosmio-t a sorozat bevezetése óta nem tudják szépre megcsinálni, fel nem tudom fogni, hogy valaki a design miatt adja vásárlásra a fejét..
mert ha nem a csúcsmodellről beszélünk, akkor a belépő konfigok eszméletlenül túl vannak árazva (300k-ba kerül egy olyan gép, aminek a tudása max 120k-tól elérhető sima consumer gépeknél), és semmit sem tud felmutatni, csak egy kis surround hangzást meg 3d monitort, meg csilivili kinézetet. Ki fizet ekkora felárat? szerintem senki.. -
nuke7
veterán
szép piros
most valamit nem értek... mindegy, hogy a vga milyen a gépben, a monitornak kell tudnia a 3d-t..?
csak mert akkor mi ez a nVidia "surrund vision" dolog..? az csak olyan mint az AMD eyefinity?
és az nVidia 3D vision..?btw, nem értem, hogy miért nem csinálnak több szemüveg nélküli 3d-s monitort, szerintem jó lenne... van valami hátrányuk..? (a kicsi betekintési szögön kívül..? )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gazdag felszereltségű laptopnál nincs szükség segédeszközre a térhatású látványhoz.