- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Befejezi az AMDVLK meghajtó fejlesztését az AMD
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
Azért ezt így nem lehet kijelenteni ,hogy a Ray tracing sokkal jobb olyan egységeknek amik általános célú matematikai számításokra vannak kihegyezve... A kódtól is és az optimalizációtól is függ ez... Az Ati kártyái már az R600 terén nagyon jól bántak a global illumination-nel, míg az NV kártyái a tizedét tudták annak teljesítményben...azóta a GT200 kicsit hozott ezen de még mindig nem az igazi... Akkor lehetne nyílván megmondani mit tud mindkettő ha rá optimalizált kóddal látnánk mit tud...Namost eddig csak a Cell-re optimalizálva láttam ilyet kimondottan... De attól sem estem hasra mert a Cell meg a grafika többi részétől pusztulna meg, ergo ha texturázni kell stb... Szóval majd a Larabee eljöttével kiderül az igazság ott lesznek kis X86-os általános célú magok mg texturázók... Meglátjuk ez majd mit tud... Akkor már NV és AMD is kénytelen lesz belépni ebbe a térbe mert az Intelt nem hagyhatják szárnyalni egyedül a Ray tracing világában...
Mondjuk az AMD hardware-ét modosításokkal el tudom képzelni Ray tracinben ,hogy tud alkotni de NV-nél nem tudom mennyire fognak mélyen a zsebükbe nyúlni és kifejleszteni emiatt egy totálisan új GPU generációt ráadásul lehet az egész kidobott pénz lenne mert az AMD és Intel is sokkal előrébb jár etéren mint ők és a tapasztalatuk is nagyobb egy ilyen chiphez...Szal sanszos a vereség és hatalmas lenne a befektetés...Kiváncsi leszek mi lesz ebből...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest