Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bbTamas77 #14 üzenetére
Istenem ez az "intelligens" komment: "Benne is van a nevébe, hogy hiba, hibás termék." Érdekes módon nekem 3 éve van egy Toshiba laptopom és semmi baja. Megkapta szépen a Win8-hoz szükséges drivereket is, tehát a támogatottság is megvan. Mondjuk nem egy olcsó szériásat kell venni, mer taz minden gyártónál rossz.
Tesztek jópofák. Erősen gondolkozom egy Encore tableten.
-
kariad
senior tag
Guszta volt a Kutyás
-
erdoke
titán
Kösz a segítséget, bár nem látom, hogy kértem... A cég már csak ilyen kacatot ad, a többivel még a leveleimet se tudnám elolvasni, nemhogy céges alkalmazásokat futtassak, vagy SharePointot, CRM-et érjek el.
Mindegy, valahogy kibírom az iPad Airrel és az iPhone 6-tal a következő időszakot, legalább nem kell hetente bütykölni, ROM-olni a szuper (bőrhatású) műanyag csodákat.
-
bbTamas77
aktív tag
Ezek a videók mind egy rakás vicc, nekem volt Toshiba laptopom, hát köszönöm szépen ingyen se kéne.
Recsegő ropogó kopogó műanyag billentyűzet, rossz driver támogatás.
Benne is van a nevébe, hogy hiba, hibás termék. -
zone
őstag
Az elsőt nagy nehezen végignéztem, nagyon erőltetett és béna.
-
Misi1979
őstag
válasz
Trevize1987 #3 üzenetére
Akkor ezt nézd meg.
-
solaris17
aktív tag
Ez inkább csak keménynek tűnik, mintsem kemény.
-
erdoke
titán
válasz
Trevize1987 #3 üzenetére
A reklám olvasása közben egyiknél se jött rám a kattinthatnék, úgyhogy nem vagyok meggyőződve, hogy ez annyira jó reklám.
Szerintem telefon fronton sokkal fontosabb, hogy bírja a strapát, különösen a kijelző. Ott kellene valamit virítani a gyártóknak. A szanaszét pletykákat zafírüveges iPhone 6-ra pl. kíváncsi vagyok, hogy mennyivel jobban bír egy átlagos leejtést. A diszkoszvetés, teniszezés és turmixolás hidegen hagy, ha elektronikáról van szó... -
Hiftu
senior tag
Azért a teniszes tesztnél a végén elég furának tűnik a tablet.
Mintha a közepe behajolt volna, a két oldalán meg nem illeszkedne
a billentyűzetre mikor lehajtja. -
...akkor miért nem ezek kerülnek a boltokba?
Szervizük meg vicc kategória, bár lehet csak egy *** fogtam ki, de látni sem akarok Toshibát. -
Benzoldog
tag
Nagyon jó kis tesztek, szeretem amikor extrémebb körülmények között is kipróbálják, hogy működnek az adott készülékek.
-
Trevize1987
aktív tag
Marha jók ezek a videók. Igen, ez a marketing, nem a hűdebüdivan meg tudjatököm melyik.
-
halkow
őstag
És hol van a link a videokról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Öt videó, melyben a Toshiba Encore tabletjének és Portégé Ultrabookjának strapaíróságát teszteli két jópofa félőrült.
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest