- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- ASUS ROG Ally
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Ez így a Nexus 7 mellett nem sokra viszi.
-
Kormi76
aktív tag
Én el tudom képzelni, hogy egy dokumentumot le kelljen fényképezni, vagy egy számlát vagy akármit, és nincs szkenner a közelben. Vagy akár QR kódot, nem csak tájfotó létezik. Szerintem éppen ezért kár spórolni egy ilyen filléres hardveren, mint a kamera, mert szükség lehet rá.
-
.mf
veterán
Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de Angliában elég sok hardver drágább, mint otthon. Sőt, meglepődve tapasztaltam, hogy az alkatrészek mennyivel drágábbak Japánban is. Tehát könnyen lehet, hogy épp a magyar ár lesz alacsonyabb.
Tőlem akár el is hagyhatták volna a hátlapi kamerát, de a HDMI-ért kár.
-
Mondjuk a hátlapi kamerát akár le is hagyhatnák ennyi erővel. Az előlapi esetleg videotelefonáláskor jól jöhet.
Egyrészt nem nagyon tudok elképzelni olyan szituációt, amikor egy táblagéppel akarnék fényképezni, másrészt ha már ennyire gagyi, akkor még ebben a valószínútlen esetben is (ha végképp nincs egy fényképező a közelben) a mobilommal fényképeznék. Az se egy matyóhímzés, de ennél biztos jobbat csinál.Lehetne emiatt olcsóbb, vagy nagyobb akksi vagy miazmás...
-
_Oscar
tag
Egy cseppet mintha benézték volna a dolgot és egy gagyi kínai tabletet sikerült lekoppintaniuk.
-
fgth
tag
nekem is tetszik !
-
leslie_smith
aktív tag
Egész jó lesz ez.
-
O_L_I
őstag
válasz
VaniliásRönk #2 üzenetére
Nem. Az AT300 nem volt telepakolva és ami volt az sem volt haszontalan. (A Toshiba Places kivételével)
Nem mintha fényképeszére kéne használni a tabot de azért a "visszább vett" kamerára kíváncsi lennék mert már a rendes at300 kamerája is rettentő fostos volt. -
VaniliásRönk
nagyúr
Kíváncsi vagyok vajon Androidon is a Toshiba bloatware halom takarításával kell-e kezdeni a használatot...
-
Angel1981
veterán
"Hivatalos hazai árat egyelőre nem kaptunk, az Egyesült Királyságban megadott 300 fontos induló ár pedig az eltérő magyarországi árazás miatt nem egészen mérvadó."
Találó megjegyzés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest