- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Ez így a Nexus 7 mellett nem sokra viszi.
-
Kormi76
aktív tag
Én el tudom képzelni, hogy egy dokumentumot le kelljen fényképezni, vagy egy számlát vagy akármit, és nincs szkenner a közelben. Vagy akár QR kódot, nem csak tájfotó létezik. Szerintem éppen ezért kár spórolni egy ilyen filléres hardveren, mint a kamera, mert szükség lehet rá.
-
.mf
veterán
Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de Angliában elég sok hardver drágább, mint otthon. Sőt, meglepődve tapasztaltam, hogy az alkatrészek mennyivel drágábbak Japánban is. Tehát könnyen lehet, hogy épp a magyar ár lesz alacsonyabb.
Tőlem akár el is hagyhatták volna a hátlapi kamerát, de a HDMI-ért kár.
-
Mondjuk a hátlapi kamerát akár le is hagyhatnák ennyi erővel. Az előlapi esetleg videotelefonáláskor jól jöhet.
Egyrészt nem nagyon tudok elképzelni olyan szituációt, amikor egy táblagéppel akarnék fényképezni, másrészt ha már ennyire gagyi, akkor még ebben a valószínútlen esetben is (ha végképp nincs egy fényképező a közelben) a mobilommal fényképeznék. Az se egy matyóhímzés, de ennél biztos jobbat csinál.Lehetne emiatt olcsóbb, vagy nagyobb akksi vagy miazmás...
-
_Oscar
tag
Egy cseppet mintha benézték volna a dolgot és egy gagyi kínai tabletet sikerült lekoppintaniuk.
-
fgth
tag
nekem is tetszik !
-
leslie_smith
aktív tag
Egész jó lesz ez.
-
O_L_I
őstag
válasz
VaniliásRönk #2 üzenetére
Nem. Az AT300 nem volt telepakolva és ami volt az sem volt haszontalan. (A Toshiba Places kivételével)
Nem mintha fényképeszére kéne használni a tabot de azért a "visszább vett" kamerára kíváncsi lennék mert már a rendes at300 kamerája is rettentő fostos volt. -
VaniliásRönk
nagyúr
Kíváncsi vagyok vajon Androidon is a Toshiba bloatware halom takarításával kell-e kezdeni a használatot...
-
Angel1981
veterán
"Hivatalos hazai árat egyelőre nem kaptunk, az Egyesült Királyságban megadott 300 fontos induló ár pedig az eltérő magyarországi árazás miatt nem egészen mérvadó."
Találó megjegyzés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Toshiba új 10,1"-es tabletjével a valamivel olcsóbb árkategória felé kacsintgat.
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest