Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- Akciókamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pereces
tag
a linkelt cikkben a "nézelődők" közül páran az LG plazma hibáit szépen észre vették, pl. a mozgás elmosást a mai napig vacaknak tartják a samu és a panához képes. Az újságíró vehette volna a fáradtságot hogy utánanézzen, hogy ne a kategória legalját tegye a listába, de még lehetne sorolni miért nem volt korrekt ez a régi írás
-
pigster
senior tag
Hehe...
Biztosan szép a plazma tv-k feketéje, de én színes filmeket nézek rajta meg játszok, úgyhogy annyira nem izgat. Eddig még egyik játéknál sem gondolkodtam rajta, hogy sokkal jobb lenne plazmán, mert annak szebb a feketéje...
Nekem 47-es LG LW5900 van, kb ugyanennyibe került tavaly decemberben, de ahhoz nincs pl. kamera, ami plusz 20-25 ezer Ft lenne. Úgyhogy ennyiért nem is vészes ez a Toshiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A beépített kamera, a feljett képjavító eljárások, és a jó pár egyedi megoldás bizonyítja, hogy van még erő a japán óriásban.
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest