- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah ezt pont fordítva látom, egy fejlettebb OS-nek gyosabban illene futnia a gépen, nem lassabban.
Egy feljeltt os gyorsabb legyen egy olyan hardveren, amin már az xp is haldoklott?! Főleg úgy, hogy a 7-nek az ajánlott konfigja 2 mag 2 giga ram volt?! Az xp-s gépek része (97%) meg egy mag 512/1024 mega rammal volt szerelve... Ez hülyeség amit írtál.
-
Csak amire win7 startert raknak, az a hardver nem elegendő neki. De mivel az xp-t már kukázták, a vistával nem foglalkoznak így marad a 7 starter. És nem azért lassú a gép, mert 7 van rajta, hanem a hardver kevés neki.
öreg XP-s laptop és meglepődtem rajta, milyen pörgősen futott
Kb . fél év, és belassul az egész. Bátyámnak is így volt, és mióta vettem bele 2 giga ramot az egy helyet, meg xp helyett 8-cat vettünk rá, ilyen gondja nincsen.... Másfél éve megy rajta a 8 lassulás nélkül. Xp-t meg 3-6 havonta telepíthettem mert megállt nekik az xp. (és nem buherált gamer változat, hanem gyári....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest