- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abotond7
tag
válasz
Jim Tonic #78 üzenetére
Sziasztok! Tudom, ezer éves a téma, de nekem aktuális lett egy Surface pro 3 tisztítása, az akku tényleg elég jól bírja ennyi év után is de kegyetlenül melegszik a gép. Ebben tudtok szakembert ajánlani? - elolvasva a fenti hozzászólásokat nem jött meg a kedvem a szétszedéshez
-
-
ivarg
tag
válasz
Jim Tonic #44 üzenetére
Azt mondjuk nem tudom hogyan gondolod nem egy sít felületen kell átvezetni a huzalt.
Nekem még nem sikerült drótot dugni oda úgy, hogy azzal bármit kezdhettem volna, ez nem egy autó szélvédő, itt nem lehet átfűzni és a ragasztó sem vágódik olyan simán, mert többségében kétoldalas szalag darabokkal dolgoznak.
A melegítés azért jobb megoldás mert meglágyítja a ragasztó kötését -
KapusiJ
tag
Ez igen! Na ezért nem esnék kijelzőszétszedésnek idehaza..
-
Gusztáv
addikt
Én a múlt hónapban végeztem a szervizes kollégáktól visszajött 2008-ban vásárolt Latitude D630-ok átnézésével. Egyik sem volt vészesen poros (nem volt filcé alakult por a hőleadó és a venti között), pedig ezek 6 évig voltak használva nem épp patyolat helyeken, gyárcsarnokokban, hűtőházban, szabadban, télen, nyáron. A ventilapátokon volt némi rárakódott por, amit a sűrített levegő simán levitt, még s kompresszor sem kellett. Szerintem egy átlag felhasználó kb az életben nem áll neki még egy asztali gép kipucolásának sem, pedig az 2 csavar.
-
Blyan
félisten
válasz
Tigerclaw #69 üzenetére
$800-2000 nettó árú gépekről beszélünk, nem éppen az alsó kategória, érdekelne egy felmérés, hogy az ebben a szegmensben vásárlók hány százaléka áll neki házilag szétszedni és portalanítani a gépezetét....
És próbálj meg nem a gipsz jakab vette az aprón szituációban gondolkozni.
-
orbano
félisten
válasz
Tigerclaw #69 üzenetére
csak gagyi laptopokat portalanítottam, pl. acereket, mert befilcesedett. pl. thinkpaddel ilyet még nem kellet szétszednem emiatt, pedig azok közül sokkal öregebb és leharcoltabb példányok jártak a kezeim között, mint acerből... speciel saját laptopot még soha nem szedtem szét ilyen célból. pedig volt pár.
-
-
orbano
félisten
láttam már olyat munkahelyeken, hogy a polcon csücsül a flottamodellekből pár tartalék, előtelepített szoftverekkel, így még a szétszedést sem kell megvárni
tableten kényes adatot úgysem tárolnak, így még a vinyó backup sem egy létfontosság, úgyis minden ott van hálózati meghajtón, exchangen, sharepointon akármin.
-
orbano
félisten
válasz
Tigerclaw #61 üzenetére
én eléggé kütyümániásnak vagyok mondható, de még életemben nem néztem meg egy ilyen ifixit beszámolót, azt sem tudtam, hogy pontozzák az eszközöket. pedig minap szedtem darabjaira egy kompakt fényképezőgépet és raktam utána össze, és nem egy laptopot portalanítottam már, szóval nem áll távol tőlem a berhelés. el kell fogadni, hogy ez bizony a többséget nem érdekli.
és igen rétegtermék. nagyon sok már étegtermék létezik, mégsem mennek tönkre a gyártói. vagy akkor X1 Carbont sincs értelme gyártani? Nem kéne ráerőszakolni az elképzeléseidet a másik hatmilliárd emberre szerintem -
Gusztáv
addikt
Ennek a könnyen szétszedhető, szervizelhető dolognak kb csak business kategóriában van létjogosultsága. Nálunk is sokszor van, hogy pl egy hibás notebooknál a NBD garit sincs idő kivárni, mert a gép kb azonnal kell. Ilyenkor gyorsan szétkapja az ember, és vagy van alapból tartalék alkatrész (ram, billentyűzet, lcd panell), vagy egy másikból átrakom a jót. Így kb 30 perc múlva újra munkaképes a dolgozó, én meg ráérek gariztatni az alkatrészt. Ez egy tabletnél nem játszik, max a csere.
-
Blyan
félisten
válasz
Tigerclaw #57 üzenetére
Ezt nem gondolod komolyan?
A kütyütulajok 99%-ka azt sem tudja, hogy az iFixit és hasonszőrű szakbarbárok léteznek egyáltalán és hogy minden új terméket szétbarmolnak és osztályoznak valami elszabott értékrendszer szerint az meg végképp hidegen hagyja.
- Te Joe, vettem egy izét, aminek k.rva jó kijelzője van nagyon betyárul lehet nyomkodni - ja és amitől eldobod az agyad, az iFixit szétszedte és össze tudta rakni.
- Ne basssz! Nyóc pont volt legalább? Mer' hallottam azalatt elég fos ám szétszedni akármit.
- Viccelsz, ezt naponta ötször szedem darabjaira és rakom össze, miko éppen nincs jobb kedvem, vagy lemerült. -
Béééla
őstag
válasz
Tigerclaw #57 üzenetére
Szerintem meg pont jó lenne az átlag polgárnak a konstrukció: van egy kész gép mint a noti --> be van lőve, ezért nem kell vadászni a komponenseket, ő csak azt nézi hogy mekkora legyen a tárhely.
Van benne tapi, ami ma már egy nagy plusz pont az átlagnak, szerintem sokkal kényelmesebb az átlagos munkát/szórakozást végezni tapival mint egérrel.
Mégis van hozzá billentyűzet --> lehet vele produktivitást felmutatni.
Könnyű és nem túl böszme: az ágyba is beviheted magaddal filmezni, meg a vonat/repülőútra (nem balkáni kirabolnak a sarkon környezetre tervezték) miközben jó esetben a melóba is elviheted.Csak home usernek drága, illetve nem alma van a hátulján, mert akkor ez az ár elfogadható lenne. MS most ezt a pozíciót akarja megszerezni.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem a Surface tulajokat zavarja, hanem a potenciális tulajokat. Az iFixit 1/10 nem túl jó reklám a cégnek, főleg hogy amúgy se várhatnak sokkal nagyobb sikert a korábbi szériákhoz képest, mivel eléggé rétegtermékről van szó. A Surface Pro 3 sokkal jobb, mint az elődei, de továbbra is túlságosan svájci bicska szerű valami, vagyis sok mindenre jó, de semmire se jó igazán. Tabletként se igazi, notebookként meg pláne nem az. Szerintem szenvednek még vele pár évig, aztán csak rájönnek, hogy az alapkoncepció hibás.
-
-
orbano
félisten
biztos azt fog nyújtani az 5-ik tulajdonosának. de ez sem a microsoftot, sem az első vevőit nem érdekli. ők egy prémium tabletet akarnak, a lehető legkevesebb kompromisszummal. felőem egybe is önthetik az elektronikát a vázzal szétválaszthatatlanul, ha attól könnyebb, vagy strapabíróbb lesz a gép.
-
Gusztáv
addikt
-
Blyan
félisten
Ez egy prémium termék 1-2 éves ciklusra tervezve, nem a másod harmad tulajok igényét akrja kiszolgálni.
Nem kell szétszedhetőnek lennie, nem kell házilag tisztíthatónak lennie, működnie kell, aztán venni egy újabbat.Ezzel ellentétben a geek társadalom azt nézi, hogy jaj nehéz kitisztítani, nehéz szétszedni, holott semmi ilyen nem szerepel szvsz a Microsoft temékkel kapcsolatos elképzeléseiben.
-
Blyan
félisten
Rég olvastam ennyi álokos marhaságot, mint ebben a topikban.
-
Gusztáv
addikt
Most komolyan, ki akar újrapasztázni egy tabletet? Egy jobb minőségű paszta még 4-5 év múlva is képlékeny, de ami esetleg már megkeményedett, az is ellátja a funkcióját, amig le nem veszed a hűtőt. A ventit meg ki kell évente fújni kompresszorral vagy sűrített levegővel, a hűtési körök általában elég zártak ahhoz, hogy a porr nagy része kifelé távozzon.
A szétszedést meg nagy valószínűséggel meg lehet oldani roncsolás nélkül, nem hinném hogy MS-nél egy akkuhiba miatt cserélnék a a kijelzőt is, vagy kukázzák az egész tabletet. -
orbano
félisten
ekkora méretben nem feltétlenül. ezen felül ne mvagyok benne biztos, hogy akkor nem azért sírna mindenki szája, hogy túl drága a laptop. azért ez a ragasztásos móka nem véletlen egy ilyen kompakt eszköznél. kíváncsi lennék egyébként mérnöki oldalról mik a pontos szempontok, ami alapján egy ilyen tablet elkészül, biztos sok olyan dolog van, amire mi laikusok nem is gondolunk, csak hiányos ismeretekkel fikázzuk a megoldásaikat.
-
Muksie92
csendes tag
Én is úgy látom hogy igazából ha jól van összerakva akkor aza probléma hogy házilag nehezen lehet belenyúlni ha pedig csak csavarozva lenne vagy pattintani kellene akkor meg az lenne a gond hogy hú ennyi pénzért ki akar ilyen szart venni
-
Hintalow
senior tag
Szerintem ennek a célközönsége nem használtan kívánja megvenni hardveraprón, és felújítani
Ezzel a megoldással lehetett kellően masszívra és kicsire/könnyűre csinálni.
Amúgy igen jó dolog lenne ha minden cserélhető lenne, csak éppen 2x ekkora súllyal indulna, meg árban is szépen megugrana. -
ivarg
tag
Erősen vitatkoznék azzal, hogy ezek a "csapatok" mennyire rendelkeztek a megfelelő eszközökkel.
Ott kezdődik, hogy hőpisztollyal nem melegítünk üveget, mert kapásból feszültségek keletkeznek benne.
ilyet konkrétan még nem szedtem szét, de ifive tabal és ipad-al már volt szerencsém amik szintén elég jól össze vannak szarva.
Annyi kell, hogy 5-10 percre felteszed egy 45-50C fokos platnira az egészet még jobb ha eleve együtt melegednek fel.
Ezt követően legalább 3-4x akkora felületen nyúlsz alá mint ezek a barmok és csak olyan ütemben nyitod ahogy engedi magát kb. 2-3 perc alatt a legdurvábban ragasztott ifive tablet is szétjött megfelelő előmelegítés után.
Sokkal fontosabb volt a videóban az, hogy mennyire összeragasztották, mint, hogy miért is tették.
Ha fele ennyire lett volna összerakva, akkor mikrofont tartottak volna oda, hogy milyen szar, hogy recseg-ropog. -
Ezt most nekiállok cáfolni, de aztán bejeztem.
2 hónap után nem. kb. 2 évig általában elvannak, addigra eltömődik és ettől "visít". De még így is elmegy néhány évig. Én ilyet prémium eszközöknél még nem láttam. Szűrőkkel megoldják.
Aztán már olyan öreg lesz, hogy a kondik elpukkannak. Nyilván vannak gyengébb minőségű gépek amik hamarabb sülnek be, de nekem hamarabb szállt el egy-egy kondi (7-8 év) mint a hűtés. Kétlem, hogy ebben lennének elektrolit kondenzátorok.
A por egy dolog. De 2 év alatt az aksi is jelentősen veszít a teljesítményéből. Egy normális akksi nem romlik olyan retteneteset 2 év alatt.
Nekik minden eszközük megvan ami egy tablet/laptop szétszedéséhez fellelhető, mégsem tudták megoldani. Ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen.
-
.mf
veterán
iFixit --> iBreakit?
Viccet félretéve, készíthetnék kicsit ellenállóbbnak és könnyebben szerelhetőbbnek a tableteket is. Megoldható lenne közel ugyanakkora méretben és masszívsággal, csak a fogyasztóval lecseréltetni kifizetődőbb...
-
strogov
senior tag
válasz
Jim Tonic #34 üzenetére
2 hónap után nem. kb. 2 évig általában elvannak, addigra eltömődik és ettől "visít". De még így is elmegy néhány évig. Aztán már olyan öreg lesz, hogy a kondik elpukkannak. Nyilván vannak gyengébb minőségű gépek amik hamarabb sülnek be, de nekem hamarabb szállt el egy-egy kondi (7-8 év) mint a hűtés. Folyamatos karbantartással tovább is mentek volna, de egy 5+ éves pc már nem képvisel olyan értéket amiért én akár 1-2 órát áldoznék rá.
Jólesik minden gépnek ha évente kisöprik. A szétszedés nélküli "tisztítás", amikor benyomjuk a sűrített levegőt 6-8 bar-on nem tesz jót a gépnek, mert széttolja a por nagy részét az alaplapon ahol az egyes alkatrészek természetes hőcserélését akadályozza. A problémát eltolja máshova, ahol esetleg nagyobb gondot okoz hosszú távon. pl. ventilátor "visítása" helyett idő előtt elpukkanhat egy kondi.A topic tárgyát képező gépnek a tisztítása teljesen értelmetlen. Egyrészt aki ezt megveszi annak tisztában kell lennie azzal, hogy 2 évre veszi. Minden nap utána már "ajándék". A por egy dolog. De 2 év alatt az aksi is jelentősen veszít a teljesítményéből. Aki megfelelő eszközöket emleget annak nem tűnt fel, hogy 2 nagyon tapasztalt, profi csapat is eltörte a kijelzőt? Nekik minden eszközük megvan ami egy tablet/laptop szétszedéséhez fellelhető, mégsem tudták megoldani. Egymástól függetlenül így jártak.
Tartós tablet nincs. Ez egy használati tárgy. 10 év múlva nem használjuk egyik mai tabletet sem ... lehet, hogy tablet sem lesz. Mi a jófrancért tervezné bárki tartósnak. 5 éves a tablet pc-m (core2duo). Nem kicsit szenvedős egy ipad-hez képest. Pedig a pc-k avulása éppen belassult.
-
Muksie92
csendes tag
Szerintem más dolog hogy valaki házilag hogyan tudja szétszedni és egészen más hogy egy szervíz hogyan tudja szétszedni. Ott felvannak készítve valószínűleg, és lehetséges hogy speciális eszközök is vannak amivel egyszerűbb és szakszerűbb. Biztosan megvan ennek a belsős módszere ahogy a ragasztót el lehet távolítani.
Én személyszerint megértem hogy nem könnyen szétszedhető elvégre a számítógéptudást leszámítva ez egy tablet, én is óvnám attól hogy otthon valaki belepiszkáljon majd mikor rájön hogy nem klappol valami sírva visszavigye garival.Az ilyen szétszerelem házilag otthon ( persze nem mindenkire vonatkozik, van aki szakszerűen megtudná oldani nyilván, én mondjuk nem) veszélyes dolog.A porosodásról pedig egyrészt érthető az aggodalom minden porosodik főleg 2 év távlatában bár nekem még nem volt gondom ilyennel notebook kapcsán sem. Manapság egy gép el van látva egy csomó speckó megoldással, portaszító rétegek anyagok stb.
-
MongolZ
addikt
Ez butaság, nagyon sokan viszik gari lejárta után is szalonba, pl. én is, pedig 9 éves az autóm. Más kérdés, hogy olyan helyre viszem, ahol "nem olyan drága", viszont belepecsételnek a szervízkönyvbe... az alapanyag beszeráron, a maszek meg a munkadíjért majdnem ugyanannyit elkérne. Ráadásul az alkatrészeket sem nagyon tudja beszerezni, mert viszonylag ritka autó...
-
ZooLLeR
tag
Haladunk arra felé hogy néhány év múlva vesz valaki egy telefont,és fél éven belül azért fogja lecserélni,mert túlságosan zúg,vagy nagyon túlmelegszik.Kiváló,ehhez csak gratulálni tudok a gyártóknak
-
Ehhez csak gratulálni tudok , mármint a szétszedéshez.Azért arra kíváncsi lennék,hogy rakják össze.Ez is úgy készült,hogy ne lehessen javítani ha elromlik,söt az akkucsere is egy rémálom.
-
saril
senior tag
megvagytok halva a portalanításon, szétszedés nélkül is ki lehet egész jól portalanítani kompresszorral sűrített levegő segítségével, szétszedés nélkül!!! 6 bar-al szoktam én is kifújni minden mobil vagy asztali gépet
vagy amiben venti van és lusta vagyok/nehéz szétszedni, és tökéletes... ennyire egyszerű
-
kovgab
tag
ilyenkor eszembe jut, mennyit szívtam a C7 vüveg cseréjével, szintén ragasztva volt...
az arc akitől az üveget vettem, mondta, hogy majd megszenvedek vele, de hogy mennyire...
a mai napig hallom az LCD panel ropogását..., nem lennék az aki szervizeli ezt a cuccot! -
orbano
félisten
láttál már modern autót belülről? a legtöbben meg van keserítve a szerelők élete, amit persze Te fizetsz meg a többlet óradíjban. sehol sem szempont a jó karbantarthatóság. a gyártási költségek és esetleg a megbízható működés a szempont. a ragasztás pl. sokkal tartósabbá, ellenállóbbá teszi a tabletet.
-
BSOD
senior tag
A tervezőknek kell ráébredni, hogy lehet fogyasztóbarát termékeket is készíteni. Az 50 millás bentleyben sincs lehegesztve az olajcsere csavar és nem kell a szélvédőt betörni, hogy hozzáférj a motorhoz...
Ez húzás pont nem arról szól, hogy ne szereld otthon és szervizben "karbantartasd", hanem dobd el egy-két év után, mert nekünk az éri meg ha újat veszel. -
csongi
veterán
Ezt 4 ev utan dobod ki. Mikor az erteke Annyi sem lesz mint egy uj kozepkategorias tablette. Ezzel adnak kizarolagos jogot maguknak, a tobbi szerelo meg le van szarva. Van ennek masik oldala is.
Pont ugyan ugy kerulnek a szemetre mint a tobbi termekek, csak ezeknel az altalad is emlitett uzemeltetesi koltsegbol eredo bevetelbol a vallalkozok ki lettek zarva. Miutan lejar a garancia, es csak gyari szervizes nyul hozza, nem lesz ertelme szervizelni. Az autokat is addig szereletetik a Szalonba mig garos, aztan mehet a maszek autoszereleohoz, mert elfogadhatobb az ara. Lehet ez egy jaguarnak felelne meg a tabletpiacon, de ez 2 ev es nem er 1000ezret, a jaguar meg milliokat fog. Akinek van penze erre azt pont nem fogja erdekelni hogy 3ev es eldobas es vesz ujjabbat vagy becsereles.
Ez egy igazi luxus szemet amire egyre nagyobb az igeny, sjnos! -
BlackSoft
addikt
Meg mint mindegyik tablet... Csak általában szét lehet őket szedni törés nélkül.
Amúgy nekem tetszik mag a gép, lehet veszek is majd egyet
Persze, ha a legolcsóbb modellt a magyar eladók (érthetetlen okokból) 430,000 és hasonló árakon kínálják, mint a régebbi MS tableteket, akkor kell a fenének...
-
orbano
félisten
azért ez egy elég masszív, nagyon kompaktra sikeredett erőgép, ez az ára. a gyári szerviz gyanítom garancia időn túl is vállalni fogja a szervizelését. bár ez azokat gondolom nem fogja érdekelni, akik újonnan veszik garival. nem azok az emberek a célközönség, akik befóliázzák, meg babusgatják, hogy majd jó áron keljen el használtan, meg nem is azok az emberek, akik használtan vesznek levedlett laptopokat. jelenleg ezzel a kütyüvel kapod majd meg a legjobb windowsos tablet "élményt" (de utálom ezt a szót), és kb. ez számít. gondolod egy X1 Carbont olcsó szervizeltetni gari után?
-
zoka.
tag
Nagyon jól összefoglaltad, de van pár pontatlan rész:
Ezt soha az életben nem portalanítják neked 10 ezerért. Mivel ezt nem lehet szétszedni károsodás nélkül, minimum 1 új kijelző + kemény munkaórákba kerül, ha egyáltalán van a földön olyan szerviz ami ezt elvállalná. Ez csak elmélkedés, de szerintem ezt se fogják javítani, egyből cserés, mint almáéknál.Ezt 2 év után ugyanúgy dobhatod a kukába, mint a 20ezres androidos táblát. Pont itt veszik el a prémiumsága: javíthatatlan. Gari lejár, vegyél újat.
Cégként, ahol több 100db-os tételekről van szó, ép eszű nem venne ilyent. Ott vannak az üzleti kategóriás laptopok. Alkatrészenként cserélhető, megbízható, javítható. Azok a prémium kategória, nem ez a tablet/laptop.
Ez egy drága, csillogó consumer játékszer. Sajnos. Sok üzleti, és komoly felhasználási területre lenne ez jobb, mint a hagyományos laptopok, de ez a készülék oda soha nem fog betörni, mert nincs meg az a megbízhatóság, javíthatóság.
Az igazi komoly használatra szánt tablet-noti hibridekre még sajnos várni kell...
/ahol nem a milliméterek, szín forma a mérvadó/
Pedig ötlet szinten nagyon nem hülyeség én is hasznát tudnám venni rendesen.
-
Statikus
senior tag
Az embereknek rá kell ébredniük, hogy bármi hosszú távú használata folyamatosan pénzbe kerül.
Egy autót is karban kell tartani, olajat kell cserélni, egy ingatlant is folyamatosan üzemeltetni kell, felújítani, javítani, miért olyan furcsa az emberek hozzáállása ahhoz, hogy egy 200e Ft-os tabletet 10e Ft-ért évente kitakaríttasson szervízben, hozzáértő kezek közt?Egy 50 millás Bentleyben otthon cserélnéd az olajat, elvinnéd Józsihoz a garázsszervízébe, vagy márkaszervízbe, a szalon mellé, ahol megvetted?
Egy pár százezer Ft-os ékszert otthon kezdesz fogkefével tisztogatni, vagy elviszed ékszerészhez?Szerintem annyi a lényeg, amit sokan nem fognak fel, hogy egy drágább, értékesebb dolog fenntartása pénzbe kerül, egy 20e Ft-os androidos tabletet 2 év után kilehet dobni, de egy 200e Ft-osat már nem.
-
törölt tag
Össze van ragasztva? legalább nem esik szét!
viccet félre téve a ragasztó rugalmas volta miatt sokkal jobban ellenáll a kisebb baleseteknek.
A szervízt intézze a gyártó... lejárt a gari? vegyél másikat, vagy hozz egy kijelzőt ha ki akarod poroltatni! -
flashpointer
őstag
Ha nem ragasztva lenne vastagabb kellene hogy legyen az egész.
-
merkucyo
aktív tag
Ennek a szétszerelősdinek akkor van értelme , ha bővíthető a gép .
De mivel ez egy tablet , és csak az SSD-t lehet benne megpsizkálni , nem hinném , hogy bárkit is elriasztana a vásárlástól . -
BSOD
senior tag
A ventilátor szempontjából pofátlan szívatásnak tartom az ilyen összeszerelést . A fogyasztói társadalom rothadó gyümölcse. Ezzel gyakorlatilag programozva van a garanciaidőn épp túllépő gép bekrepálása.
-
Sinesol
veterán
Szerintem jó pont hogy masszivan egyben van.
Ha baja van amugy is gariztatod,
Mégis ki az jóég áll neki házilag szerelgetni egy premium kategorias tabletet..
Az meg hogy gariban mi módon javítják meg totalisan hidegen hagy, az a munkájuk, oldják meg. -
chris-v
senior tag
Ha valaki vesz egy ilyet és esetleg elromlik, akkor legalább nem tudják be*****ni 90 nap várakozással, mert nem javítható, szóval egyből csere.
-
kirukris
tag
Viszont az átlagfelhasználók között mégis ki az az állat aki szétszed egy tabletet?
-
kpal
nagyúr
olyan ez ragasztoskijelző mint ipad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az iFixit és CNET is felboncolta a drága és vékony táblagépet. Mindkét esetben némi veszteséggel járt a művelet.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest