Hirdetés
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
Hát ez tényleg elég arcade, kár érte.
-
Fortissimus
őstag
ez nagyon... arcade

-
Kansas
addikt
Miért ne, az Ace Combat ha jól tudom csak Playstation-re jött ki, ez meg lesz PC-n is... Hátha jobb lesz a HawX-nél

Nekem egyébként az olyan egyszerűbb szimulátorok hiányoznak, ami nincs elrugaszkodva teljesen a realitásoktól, mégsem kell 1000 gombos billentyűzet hozzá (vagy az már arcade-nak számít?), pl a régi DOS-os Microprose szimulátorok. Ha valaki tud ilyesmit mondani Win alá, megköszönném...
-
Mappa
addikt
F-14 rlz ...de a játék lehet húha kategóriás lesz

-
plejik
addikt
Nem is lesz olyan rossz.

-
h-yle
addikt
Ezt lesd meg:

-
BiP
nagyúr
Valahogy elsiklottam a tegnapi Ace Combat hír felett, de most, hogy említettétek, megnéztem a trailert. Nagyon ütős. Ezek mellett tényleg elég gagyika ez a Top Gun, totál 90es évek feeling, sajnos játékban is.
A fenti 3 repülősön kívül jön majd még egy helikopteres is, Apache Air Assault, képek alapján nem rossz.
-
christprhrdv
tag
Én most már várnék valami nem árkádot is! Rég nem volt "normális" repülőszimulátor.
Értem, hogy sokak nem akarnak sok-sok billentyűkombinációval repkedni. De a HAWX-ba nem lehetett volna legalább egy (akár átugorható) fel- leszállást csinálni? Vagy miért kellett arányokat megfordítani (100 rakéta, 4 flare)??Anno Eurofighter 2000 király volt. Rádión én döntöttem el, hogy adott feladathoz van-e elég üzemanyag, ... stb.
-
DeFranco
nagyúr
Szeritnem elfér egymás mellett a kettő. Ez még "árkádabb", és ez a szint, ami pont eltalálja pl. az én ízlésemet. Nincs kedvem pl. helikopáterrel repülni, meg lőállásba állni, mint az ACE Combat videóban, hanem csak repkedni, meg lőni az ellent lehetőleg a fizika törvényei által kevésbé korlátozva. Ez erre jó. Kétpálcás árkád játéknak tökéletes.
És retró.
-
Akos96
senior tag
Hiába jön 3 repcsis játék, mind annyira árkád...
Ez engem a Heatseeker-re emlékeztet. -
capulet75
addikt
Volt régen vmi cucc PS1-re,az volt hasonló.

-
Thome
veterán
Csak nekem volt egy kis hajdani Ace Combat 3 utóérzésem?
(Az only on PSN Network kép után majdnem bezártam az ablakot...
) -
h-yle
addikt
Ezt így az Ace Combat trailer után komolyan gondolják?

Új hozzászólás Aktív témák
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- Vadonat új! Dell E2424HS FHD 23.8" VA 60Hz
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyon jó kis játék volt annak idején