Hirdetés
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Apple asztali gépek
 - OLED TV topic
 - Milyen széket vegyek?
 - Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - SSD kibeszélő
 - Valami baja van a tápomnak

Új hozzászólás Aktív témák
- 

PA80
tag
Szerintem a magasabb képfrissítéshez gyengék ezek a hardverek. Az A50 60 Hz-en, viszont gyengébb hardverrel nem produkált ilyeneket, még 2 év után is gördülékeny volt. Persze, az is igaz, hogy ott még a 60 Hz-hez volt szokva a szemem! Ettől függetlenül nekem picit csalódás ez a telefon ilyen szempontból.
 - 

gerner1
nagyúr
Ugye nincs infónk, hogy a gyári zárt, bontatlan csomagolás sk felbontása, azaz a kicsomagolást követő első boot alkalmával kérte ezt -azonnal- a készülék... - vagy, az első boot után már történt valami "ez/az" beállítás, és utána (?) ....
Szerintem, nagyon nem mindegy (vásárlás helyétől függetlenül...). - 

PA80
tag
Remélem :) Hamarosan rendelem is meg! A50-hez képest szerintem ég és föld! Egyébként az sem rossz telefon a maga kategóriájában, közel 2 éve nyúzom és tökéletesen teszi a dolgát. A családban csak A-s Samu-k vannak, van köztük 3-4 éves is és semmi gond velük. Ez a "vonal" nekünk nagyon bevált, úgyhogy maradunk is ezen egyelőre!
 - 

- 

- 

- 

- 

- 

törölt tag
Világ hülyesége hogy kihagyják a jacket. Mintha a laptopokra nem kerülne semmi más, csak egy-két Type C csatlakozó. Várjunk, azt is csinálják... És úgy adják el a downgrade-et, mintha ez jó lenne a felhasználóknak, pedig nem.
Aztán mindjárt jönnek a helyi janicsárok, hogy minek használunk vezetékes fülest...
 - 

- 

- 

Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
 - Polgári repülőgép-szimulátorok
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Hálózati / IP kamera
 - Arc Raiders
 - Apple asztali gépek
 - Tőzsde és gazdaság
 - OLED TV topic
 - Milyen széket vegyek?
 - Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
 - További aktív témák...

- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

5G 5G 5G, mikor 4G-n is már több szász Mbps-t el lehet érni. Feleslegesnek érzem most ezt a nagy 5G hype-ot.