- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Na tegnap felraktam ezt az üveget és a tokot. Tökéletesen illeszkednek és ahogy a gyártó is írta kompatibilisek egymással. Nagyon kis de nagyon pontos rés van a tok és az üveg között. Az üveghez mellékelt felrakó kerettel gyerekjáték volt az üveg felrakása, és ahogy én látom tökéletesen pontos. Aki kérdezné, természetesen bármilyen A52 tok kompatibilis az A52s-el is. Ja a z üveggel teljesen jól működik az ujjlenyomat olvasó eddig, sokkal jobb, mint az A70-é volt. Igaz az volt az első, amit kijelző alá tettek az A szériában ugye. Jó helyre kell rakni és száraz ujjal és frissen kézmosás után is fel kell venni, ez kb. mindent lefed, de ezt ott megtanultam. Plusz már kezdésnek megcsináltam 2 dolgot, amit itt javasoltak ezzel kapcsolatban, eleve ezek megcsinálása után írom ezt. 2 képet berakok alulra, amiket javasoltak itt.
Estére belaktam teljesen a telefont. Az A70-hez képest meglepődtem, hogy a főkamerával milyen jók a fotók rossz fényviszonyok között. A többit nem próbáltam.
A belakás 3 órája alatt végig direkt One UI-n voltam. A legvégén raktam fel a NOVA-t csak. A tapasztalatom az, hogy még csak egy megreccenést sem tapasztaltam egy pillanatra sem. Chrome alatt sem. 120 Hz-n vagyok természetesen. Remélem ez marad így majd.
Bárkinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan.
Ezt a 2 képet rakom be az A52 fórumból:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest