Új hozzászólás Aktív témák

• Roxbury

őstag

válasz Roxbury #106 üzenetére

Na tegnap felraktam ezt az üveget és a tokot. Tökéletesen illeszkednek és ahogy a gyártó is írta kompatibilisek egymással. Nagyon kis de nagyon pontos rés van a tok és az üveg között. Az üveghez mellékelt felrakó kerettel gyerekjáték volt az üveg felrakása, és ahogy én látom tökéletesen pontos. Aki kérdezné, természetesen bármilyen A52 tok kompatibilis az A52s-el is. Ja a z üveggel teljesen jól működik az ujjlenyomat olvasó eddig, sokkal jobb, mint az A70-é volt. Igaz az volt az első, amit kijelző alá tettek az A szériában ugye. Jó helyre kell rakni és száraz ujjal és frissen kézmosás után is fel kell venni, ez kb. mindent lefed, de ezt ott megtanultam. Plusz már kezdésnek megcsináltam 2 dolgot, amit itt javasoltak ezzel kapcsolatban, eleve ezek megcsinálása után írom ezt. 2 képet berakok alulra, amiket javasoltak itt.

Estére belaktam teljesen a telefont. Az A70-hez képest meglepődtem, hogy a főkamerával milyen jók a fotók rossz fényviszonyok között. A többit nem próbáltam.

A belakás 3 órája alatt végig direkt One UI-n voltam. A legvégén raktam fel a NOVA-t csak. A tapasztalatom az, hogy még csak egy megreccenést sem tapasztaltam egy pillanatra sem. Chrome alatt sem. 120 Hz-n vagyok természetesen. Remélem ez marad így majd.

Bárkinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan.

Ezt a 2 képet rakom be az A52 fórumból:

Új hozzászólás Aktív témák