Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Én most egy Intel D510MO-t használok kisgépnek egy Modecom FEEL 202-ben, bár egyelőre nem HTPC-nek, mert gépen TV-zem, de minden egyébre alkalmas. Alapvetően két kábel megy bele: táp, meg net. Minden egyebet megoldok távoli asztallal... (Bár rá van kötve a monitorra, meg van benne két 0,5-ös USB hosszabbító, csak hogyha a nagy gép szét van szedve, akkor ne kelljen a szekrény tetején levő géphez turkálni...)
-
Zotya84
őstag
Akkor látom nem csak nekem fordult meg a fejemben, bár nekem először 1 mPCIE + 1 mSATA páros jutott eszembe. Mert attól, hogy HTPC, lehetne gyors... Bár én jobb szeretem a kábeles megoldásokat, de azér' a SSD mellé lehessen betenni egy WLAN kártyát is. És ilyen memóriaárak mellett az sem zavarna, ha cserébe SODIMM-ek lennének rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged