- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
MIUI 8 Global 7.1.5 Beta
Amint kijön a frissítés, telepítem.100%-osan elégedett vagyok a telefonnal.
Videónál valóban nem jó a hang (egyszer próbáltam, én együtt tudok élni ezzel), hívásnál még soha senki nem említette, hogy gond lenne.
Akku nagyon sokáig bírja.Mindezeket azért írtam le, mert kezdett már zavarni, hogy többször is előjött, milyen rossz ez a telefon, hogy lehet ilyet egyáltalán forgalomba hozni, stb.
Ha nem jó, vissza kell vinni, megcsináltatni, eladni és venni 2-szer, 3-szor ennyibe kerülő készüléket, azokkal majd biztosan nem lesz hiba, tökéletes telefonok lesznek.
Természetesen örömmel veszem, ha valaki leírja a hibákat is.
De túlzásokba nem kell esni szerintem!Mielőtt vettem, olvasgattam a fórumot, és a meglévő hibák ismeretében vettem meg a telefont.
Nem csalódtam benne.
Sőt a cégben se, így van Mi Band 2-m is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest