- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vaku topic
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
Brandynew #9399 üzenetére
Persze ne gondoljuk, hogy a Samsung vagy az LG egyszerre csak malware-eket kezd telepíteni, a kártevők nem voltak részei a gyártók hivatalos ROM firmware-jének, az ellátási lánc valamelyik állomásán kerültek rá a telefonokra, egyelőre nem tudni, hol.
Nemhiába cseréljük azonnal a webshopos romokat, úgyhogy nagy újdonság nincs a "cikkben".
-
Brandynew
őstag
Előretelepített malware? http://hvg.hu/tudomany/20170314_elore_telepitett_malwareek_androidos_eszkzkn
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #9394 üzenetére
Tényleg, ez gyors volt. Délután néztem, akkor még nem volt frissítés, köszi!
Hová lett a VIP rang?
-
netreg
tag
Angliából tudnék gyorsan jó Xiaomi Redmi 3S-t rendelni, csak azt szeretném tudni nagyot veszítek-e ha nem használom az eredeti töltőjét? Ha jól tudom az eredeti 1A-es, de ugye ez UK plug, ami itthon nem begyere. Esetleg átalakítóval vagy csak használok egy bármilyen microUSB kábelt. Vagy veszek egy EU töltőt is pluszban? Biztos nem kerül sokba. Vélemény?
-
-
gingerbalm
aktív tag
Ha rányomok kezdőképernyőn a telefon ikonra az alsó sorban, akkor behozza a ki-bemenő hívásokat. Azt ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ha görgetek ezen a listán, akkor az apró érintésre ne kezdje el rögtön tárcsázni azt a számot? Ha hosszan érintem meg, akkor megjelenik egy csomó opció, és eldönthetem, mit akarok. De ezzel a pici hozzáéréssel sikerült ma random embert felhívnom, mert mire rányomtam a megszakítóra, egyet már kicsöngött.
-
Cheesy
őstag
Születésnapokról szeretnék emlékeztetőket beállítani.
Eddig hibásan csináltam, mert a Naptár alkalmazásban amikor hozzáadtam a születésnapokat, a "Mi Fiókkal" szinkonizáltam. Viszont a Mi Fiókban nem lehet (sehol nem találtam) a Mi Calendarhoz hozzáférni vagy egyszerűen exportálni belőle. Utána rájöttem, hogy ezt a Google Calendaron keresztül lehet megoldani.A Google Calendar helpje szerint viszont először a Google Contacts-ban kell hozzáadni a kontaktokhoz ezt a paramétert, amit meg is tettem és látom, hogy a telefonon lévő, érintett névjegyekhez be is lett jegyezve a születési dátum.
Viszont nem szinkronizálja a Naptárba ezeket az időpontokat, holott a Naptár beállításaiban a Fiókoknál a google fiók be van jelölve mint szinkronizálandó.Van valami tippetek, hogyan lehet ezeket értesítőként megjeleníteni a Naptárban?
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
A SIM kártyán vannak a telefonszámaim. Hol is tudom azt megcsinálni, hogy szinkronizálja a telefonszámokat a Google-fiókommal, és a jövőben onnan olvassa be? De csak azokat, amik a SIM-kártyán voltak.
-
voci
tag
válasz
trebrona #9381 üzenetére
Viszont ahogy nézegettem az ezzel kapcsolatos beszélgetéseket, általában (vagy csak) MIUI környezetben fordul elő ez a hiba. Tehát lehet, hogy mindkettő hunyó valamilyen szinten.
Valaki, akinek nem MIUI-s telefonja van megerősítené, vagy cáfolná ezt a dolgot?
Nálam a 6.7.0.1285 verziónál van gond. -
Cheesy
őstag
mrszitya & gingerbalm
Köszönöm!
A fórum beállításaiban nem találtam a kikapcsolás lehetőségét az értesítésekkel kapcsolatban, soha nem is használtam előtte sem...
És engedte letörölni! Meg sem fordult a fejemben, hogy egy rendszerrel telepített alkalmazást engedni fog letörölni...solti
Ez a probléma nálam a múlt hét eleji (automata) frissítés óta van, előtte semmi gond nem volt a Viberrel. -
-
solti
senior tag
Viber: feleségem Mi3-asán is ez van, szerintem valami Viber bug lesz... Legalábbis a mi3 nem volt már frissítve jó ideje. A Redmi3S-emnél én is az fw frissítésre gyanakodtam, le is szedtem a Vibert meg vissza, de nem oldotta meg a problémát, cska buktam a chat historymat..
-
Cheesy
őstag
Ma reggel mindenki kapott értesítést a MIUI Screen Recorderről?
Ezeket a MIUI értesítéseket hol a fenébe lehet kikapcsolni? -
gingerbalm
aktív tag
válasz
Viktor0610 #9371 üzenetére
Köszi!
-
válasz
gingerbalm #9370 üzenetére
Nincs.
Úgyis látod, ha már cserélni kell. Nekem volt olyan, hogy a ragasztóval történt valami, ami miatt cserélnem kellett a fóliát.
Simán le tudtam szedni a kijelzőről, áttöröltem, már mehetett is rá a következő fólia. -
gingerbalm
aktív tag
A védőfóliára van valami időkorlát, hogy meddig lehet rajta és mikor kell cserélni, mielőtt esetleg rágyógyul a képernyőre? Abból az optimális helyzetből indulok ki, hogy egyébként nem éri külső károsító behatás, ami miatt evidens, hogy cserélnem kell.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Victoryus94 #9365 üzenetére
MiCloudba menti az alkalmazásokat, asztalelrendezést, beállításokat, wifi jelszavakat is.
Updateres megoldással működnie kellene a romváltásnak.
-
válasz
Van pár app ami kiírja a mentett jelszavakat. Pl wifi pass recovery
-
vipviform
senior tag
válasz
Ha elfelejtetted volna a WIFI jelszavad, akkor ez a megoldás. A beállítások menüben az élő WIFI kapcsolatnál kattints a "Jelszó megosztása" feliratra, majd a feljövő QR kódot ments el képernyőfényképpel. A mentett képet küldd el asaját email címedre és az asztali géppel nyisd meg. A telóval olvasd be a QR kódot, és kattints a jelszó csillagokra, és máris olvashatod a WIFI jelszavad...
Ha akarod ezt is elmentheted képernyő fényképként.
-
Victoryus94
őstag
Át szeretnék állni a legújabb stabil ROM-ra (global beta-m van). Időnként újraindul a teló, és 1-2 kisebb bug is előjön, ezért teljes resetet szeretnék csinálni (hátha elmúlik).
(Viszont a wifi jelszavakra szükségem lenne).
Munkaeszközként kellene használnom a telefont, ezért lenne fontosabb a stabilitás, ill. így "belakás" előtt célszerű lenne legyalulnom.Mire figyeljek, hogy kezdjek neki? Melyik módszerrel oldható meg ez a legegyszerűbben? (néhány hónapja majdnem belekezdtem, de aztán maradtam a beta romnál, mert nem működtek az egyszerűbb megoldások)
Megoldható bootloader nyitás nélkül a dolog? -
Gabor.Sz
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is volt olyan, csak a messengernél, hogy az értesítési sáv lehúzása után hiába koppintottam rá, nem történt semmi. Miután letöröltem, majd újra telepítettem jó lett...
-
lócitrom
őstag
a telefonban lévő infra azon felül, hogy csak úgy van és lehet távirányításhoz használni mire jó még? lehet egyáltalán hagyományos módon használni old school fájlküldésre vagy bármi más kommunikációra?
-
csongi
veterán
Újra indul, ha az automatikus frissítés be van kapcsolva. Nekem a pinkódnál áll meg az újra indulás. Ez rom függő szerintem.
-
SteadyMan
aktív tag
Nekem sem indult még soha magától újra a telóm, de amikor a Dev.7.2.24 volt rajta akkor ahogy írod, a 7.3.2 többszöri elutasítása után egyik alkalommal, mikor a töltőre dugtam újra bootolt.
Nem akartam, nem nyomtam semmit, aztán mégis.
Azóta 7.3.2 van rajta, most azt is elutasítom és kíváncsi vagyok hogy önálló életet él e újra és felküldi egy reggel a 7.3.9-et? -
Szlopa
tag
válasz
Viktor0610 #9355 üzenetére
Nekem is Global Dev. Romom van, egy ideje mondogatta, hogy frissíteni akarja magát, csak nem volt időm kivárni, ezért nem foglalkoztam vele. Lehetséges, hogy lefekvéskor véletlenül elindítottam a frissítést? Úgy emlékszem nem elég az értesítési sávon rábökni, hanem még egyet kell kattintani. Ma reggel végignyomtam a frissítést, és akkor sem ragad a TWRP-ben, hanem frissül a ROM és újraindul magától a gép. Nem értem mi történt...
-
-
Szlopa
tag
Sziasztok!
Ma éjjel random újraindult a telefon, és reggel amikor meg akartam nézni az időt a TWRP volt a képernyőn...
Ez mitől lehet? Szerencsére nem lett belőle nagy baj, mert időben felébredtem, de eléggé parázok tőle, hogy egyik reggel nem fog ébreszteni. -
Cheesy
őstag
Nálam ugyanez jelent meg a hét eleji frissítés után (vagyis akkortól tűnt fel)
Viber üzenet után 2 értesítés van a redőnyön, az egyik üres, hiába kattintok rá, nem csinál semmit.Valamint a MIUI fórum vagy mifene az új hírekről értesítést küld. De nincs fórum felhasználóm, mert bármire kattintok egyből csinálni akar egyet. Ezt hol lehet kikapcsolni?
-
trebrona
nagyúr
(#9345)-ben leírtakban javítanom kell magam.
[link]
Tehát nincs TWRP, csak bootolva volt a zip feltevéséhez.
-
trebrona
nagyúr
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
Nem találom, hogy tudnám beállítani a home screent. Úgy emlékszem, ha két újjal összehúztam egy lapot, akkor átváltott a szerkesztő módba és ott be lehetett állítani. De most nincs ilyen. Merre találom a home screen beállítását?
MIUI 7.3.2 van fent. -
Brandynew
őstag
válasz
gingerbalm #9324 üzenetére
Na én is rendeltem egy ilyet
Meglátjuk melyik válik be.
-
voci
tag
válasz
Faterkam #9335 üzenetére
Ki van kapcsolva.
Trebrona: így eltűnt. Viszont a frissítés után csináltam újraindítást, és utána is előjött az ikon az értesítési sávon. Most egyelőre jó, de majd a következő újraindítás után kiderül.
Acef: az OK, de ha valami aktivitás van az alkalmazáson belül, így akkor sem jelenne meg a jelzés, nem?
-
voci
tag
Most frissítettem a global dev 7.3.9-re. Frissítés után a play áruház jelzett, hogy van frissítés viberhez. Feltelepítettem, azóta az értesítési soron megjelenik a viber ikonja. Be van állítva az automatikus indulás viberhez a miuiban. Hogyan lehet eltüntetni az ikont? Nem lehet vele semmit csinálni, ha lehúzom a redőnyt, és rátapizok az ikonra, nem történik semmi. A viber beállításai között nem találtam semmit.
-
yaksi
aktív tag
Jelenleg Globál Fejlesztői van a telefonomon. Feltettem a twrp-t, bootloadert nyitottam, ennek köszönhetően már nem lehet óta frissíteni a telefont. Mit kellene tennem, hogy újra működjön az ota frissítés, és mondjuk a Global Stable, vagy az EU Stable legyen rajta?
-
-
vipviform
senior tag
válasz
gingerbalm #9325 üzenetére
Úgy legyen, egyébként én is pirosat vettem, nagyon cool...
-
-
vipviform
senior tag
válasz
gingerbalm #9321 üzenetére
Biztos, létezhet, körül kell nézni, több helyen. Én anno sajnos az elsőre lecsaptam. Igazából nem is az ár miatt tettem fel, hanem a minősége miatt. Az Ebay-en általában gyorsabban jön meg a cucc,/Alin 30-50 nap, nekem 21 nap volt/ mert sokan bespájzolnak főleg Angliában, és ezért drágább valószínűleg.
-
lócitrom
őstag
válasz
gingerbalm #9321 üzenetére
persze. egyébként ahogy látom míg ali-n maga a gyártó értékesít, amott viszonteladó. ráadásul jellemzően az ali olcsóbb.
-
vipviform
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9317 üzenetére
Ez van a REDMI 3S- re is?
Bocsi már kinyitottam...
-
Mynock
tag
Olyan gondom támadt,hogy valamiért at MTP adatátvitel "bedöglött"
Az eszközkezelőben ezt írja ki:A windows problémát észlelt az eszköz illesztőprogramjának telepítése közben.
A windows talált illesztőprogramot az eszközhöz,de a telepítése során hiba történt.
Az INF- fálj szolgálattelepítési szakasza érvénytelen.Ilyenkor mi van?Eddig tökéletesen működött!
-
CoolBoy323
nagyúr
Nekem most ilyen tok van fent. Egesz jo... Kicsit lehetne "ragadosabb", de kelloen vekony, ved egy kicsit elol is, es olcso
-
BladPussy
csendes tag
Mindenkinek köszönöm, de még nem sikerült döntenem.
Azt hittem, hogy csak én nem találok esztétikus és jó minőségű vékony tokot. Sok időbe telt, amíg a kínaiak szép és színvonalas telefonokat kezdtek gyártani. Úgy tűnik a tokok terén ez még várat magára. -
vipviform
senior tag
válasz
Brandynew #9312 üzenetére
Szia, én már kipróbáltam több szilikon tokot, egy se jött be, van Ipaky tokom is, az jó, de vastaggá teszi a telót. A linken látható hátlap jött be a legjobban. Nagyon vékony, nagyon illeszkedik, több színben rendelhető, jó a fogása nem csúszik. Nekem három hét alatt jött meg, azóta is meg vagyok teljesen elégedve vele, matt képernyővédővel párosítottam.
-
lócitrom
őstag
válasz
Brandynew #9312 üzenetére
egyetértek, de most ugye nem ez volt a kérdés. megjegyzem én alig találok rendes vékony tokot, ami nem átlátszó és matt és vékony is. ez mennyi idő alatt érkezett meg hozzád egyébként?
más:
valakinek van in-ear pro fülese? és ha van szintén tapasztalja, hogy a magasabb tartományok bizonyos esetben karistolják az ember dobhártyáját mindenféle EQ meg profil nélkül?
-
Brandynew
őstag
válasz
lócitrom #9311 üzenetére
Nekem annyira elegem van már ezekből a szilikontokokból, gagyi, kínaiboltos küllemet kölcsönöz még a legjobb telefonoknak is, és egy idő után elkezd sárgulni, vagy legalábbis olyan lesz, mintha koszos lenne. Én is azt vettem rá egyébként, de most rendeltem egy ilyet, szerintem ez sokkal elegánsabb: http://www.ebay.com/itm/262756830022?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=561865574247&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
-
lócitrom
őstag
válasz
BladPussy #9307 üzenetére
többet teszteltem már. egyelőre ez tűnik a legvékonyabbnak. valóban nem vastagít a telefonon. eléggé filigrán. átlátszó vékony szilikon. három árnyalatban van. én simát és szürkét vettem, mindkettő pöpec. nincs rajta semmi extra. kiválóan illeszkedik mintha ráöntötték volna (a pár hozzászólással korábban említett Luanke pl. nem illeszkedik annyira jól). egyetlen hibája (szerintem), hogy nem matt. minden más tekintetben jó.
-
eakos1
csendes tag
A régi telefonom 1S a Fájlkezelő-ben láttam a számítógépem megosztott mappáját. Az újban 3S nem látom csak belső tárhely és SD kártya van. Tudja valaki, hogy mit kellene beállítani hozzá.
-
eakos1
csendes tag
Sziasztok, én is egy Redmi 3S prime boldog tulajdonosa lettem. Eddig Redmi 1S-em volt.
Most futtattam le a Disk Speed alkalmazást a beépített tárolón, elég jelentős az előrelépés főleg írás estén x20 a gyorsulás.
1S: Read 75 MB/s; Write 7,5 MB/s
3S: Read 156 MB/S; Write 144 MB/sUgyanez a A1 SD Benchmark progival:
1S: Read 65 MB/s; Write 14 MB/s
3S: Read 155 MB/S; Write 138 MB/sRAM A1 SD Benchmark progival::
1S: Read 869 MB/s; Write 406 MB/s
3S: Read 2860 MB/S; Write 692 MB/sA1 SD Benchmark progival:
Az ADATA Premier Pro micro SD 32GB (elméletileg a csomagolás szerint: Read 45 MB/s; Write 40 MB/s):
1S: Read 20 MB/s; Write 15 MB/s
3S: Read 75 MB/S; Write 26 MB/s -
BladPussy
csendes tag
Szeretnék vásárolni egy "lehelet" vékony tokot a Redmi 3S telefonomra. Mit ajánlotok?
-
netreg
tag
válasz
lócitrom #9303 üzenetére
Akkor ezek szerint, aki 2016031-et mond és a frekvencia sávok mégis elég limitáltak az valami hamisítványt árul. Ezek általában olcsóbbak egy 20-30%-kal.
Egy eladót találtam Angliában az eBayen, aki tudja milyen sávokon működik a teló és 2016031-est árul. Valóban csak szürke és arany színben.
A többiek terelnek, mint állat. Szerintük a nemzetközi sem támogatja a B20-at...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest