Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
Rodi 4.80 #39 üzenetére
Kicsit túlkapod ezt a grafikai dolgot, van köze a játékélménynek a grafikához de közel se ennyire.. egy játék nem a grafikától lesz jó, pont miattatok van ennyi fos játék ahol csak vesznek egy motort és ráhúznak egy skint és kap egy szar körítést, de ilyeneknek pont ez kell mert legalább 4k-n faszán néz ki
de megértem ha már veszel 400kért egy pct valamit tolni kell rajta hogy elmondhasd hogy szebb mint egy horizon dawn vagy bloodborne vagy sorolhatnám. Hidd el az a 60 millió ember pont leszarja a 4k-t, kifejezetten kis részét teszi ki ennek a 60 milliónak a ps4 pro... megértjük hogy mások az igényeid. PC-n is vannak jó címek, de azoknál se a grafika miatt tartanak ott ahol, pl.: league of legends, dota 2, cs go stb. Játék élmény kell egy jó játékhoz semmi más, grafika az teljesen elhanyagolható ha maga a játék gyenge, akkor kuka. Persze ps-en is van ilyen pl order 1886, de ps közönség kicsit más mint a pc-s itt ki is lett mondva hogy szép meg minden de a játék gyenge..
(Btw.: nekem is van pcm de nem játékra hanem munkára, szoftver fejlesztő vagyok. Ritkán játszok pcn lehet munka miatt de nekem kín oda ülni elé napi 8-10 óra munka után)
hitchins: ez így azért elég összetett kérdés, mennyire időre tervezel pcre? Annyira időre mint ameddig ps4-re jönnek még játékok? Full hd? Vagy 4k? Maga a ps mindenképpen olcsóbb mint a gép, de játékok drágábbak, de ha van barátod akinek ps4 van akkor acc osztással felezhettek az áron, nekem pl horizon dawn 6k volt így most. Hardverben kirakni egy pst nem drága, de ne várd el hogy 3-4 év múlva is hozza azt a szintet mint akkor fog még a ps. PC-t annak kell venni aki nem csak játszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Napelem
- EAFC 25
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Redmi Note 7 - nota bene
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest