Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz arn #122 üzenetére

Ez részben igaz lehetne, de jelen környezetben szerintem nem az.
    Ez már simán a "do or die" kérdés, amit felvetettem és szerintem nem opció már PC-n.
    Amíg egy szint elég a vásárlónak addig nem kell előrelépni. Ez igaz. De PC-n épp azért halódik az egész játék, mert már tisztázva lett, hogy a mostani szint nem elégséges.
    Szóval mégiscsak előre kéne lépni.

Ha nincs előrelépés akkor jön a süllyesztő a 134. COD-dal.
    Ha csak a konzolokig van előrelépés akkor az hogy menti meg a PC-t? Akkor vesz konzolt az ember és kész.
    Egyébként meg ott a lehetőség a PC-ben, mivel igencsak erősebb a konzoloknál. Főleg a mostaniaknál, mivel konzol oldalon is kezd már menni a fanyalgás, hogy ez kevés. Nem hiába, mivel konzolban se nagyon használták még ki a heterogén jelleget , az igazi erejét.

De a kérdés továbbra is az: kell-e a PC-s piac. Ha kell akkor előre kell lépni. Ha nem kell akkor lehet belesz*rni.
    Szerintem van pár résztvevő azért akinek kéne. Hw oldalon is van még tétje szvsz, a Valve-nek is kéne, de szerintem a fejlesztőknek sem mellékes annyira mint látszik.

De mondom: konzolon is van azért némi nyomáskényszer. Persze az újat is megvették, de 1-2 generáción át nem nagyon lehet ugyanazt a sz*rt eladni. Márpedig ott sincs másfelé kitörési lehetőség. Nem véletlen a mostani APU-s megoldás sem.

Új hozzászólás Aktív témák