- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Harcmezőre termett az új GeForce driver
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ez részben igaz lehetne, de jelen környezetben szerintem nem az.
Ez már simán a "do or die" kérdés, amit felvetettem és szerintem nem opció már PC-n.
Amíg egy szint elég a vásárlónak addig nem kell előrelépni. Ez igaz. De PC-n épp azért halódik az egész játék, mert már tisztázva lett, hogy a mostani szint nem elégséges.
Szóval mégiscsak előre kéne lépni.Ha nincs előrelépés akkor jön a süllyesztő a 134. COD-dal.
Ha csak a konzolokig van előrelépés akkor az hogy menti meg a PC-t? Akkor vesz konzolt az ember és kész.
Egyébként meg ott a lehetőség a PC-ben, mivel igencsak erősebb a konzoloknál. Főleg a mostaniaknál, mivel konzol oldalon is kezd már menni a fanyalgás, hogy ez kevés. Nem hiába, mivel konzolban se nagyon használták még ki a heterogén jelleget , az igazi erejét.De a kérdés továbbra is az: kell-e a PC-s piac. Ha kell akkor előre kell lépni. Ha nem kell akkor lehet belesz*rni.
Szerintem van pár résztvevő azért akinek kéne. Hw oldalon is van még tétje szvsz, a Valve-nek is kéne, de szerintem a fejlesztőknek sem mellékes annyira mint látszik.De mondom: konzolon is van azért némi nyomáskényszer. Persze az újat is megvették, de 1-2 generáción át nem nagyon lehet ugyanazt a sz*rt eladni. Márpedig ott sincs másfelé kitörési lehetőség. Nem véletlen a mostani APU-s megoldás sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4800MQ I 8GB I 256SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest