Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Nem csak azon múlik. Én legót am. Jah és húgomnak is van legója, de csak nagy ritkán játszik vele. Egyelőre nem reál beállítottságú, de ez egyelőre semmit sem jelent, mert még alsós. Viszont nincs meg a vonzalma a műszaki dolgok iránt. Pedig kisebb korában szereltünk közösen dolgokat (értsd ez alatt, hogy totyogós, és annál picit nagyobb korában). Nekem ugyanilyen gyerek korom volt és engemet az ő korára már nem lehetett hétvégén levakarni a röntgenekről, mindent szétszedtem ami selejt volt. Jelenleg villamosmérnöki államvizsga előtt állok.
-
buherton
őstag
Nálunk unokanővéremet akarták gazdasági infóra nyomni, de ő csak a szülei miatt jelentkezett oda és hál' Istennek nem vették fel, és inkább megcsinált egy OKJ-s szakmait valmilyen gazdasági cuccost, és most van egy egész jó munkahelye, ahelyett hogy olyat csinálna, amit nem szeret!
Barátnőm anyukája is számítógép analfabéta (és minden nő a környezetében), és mégis programozóira ment.
-
buherton
őstag
Tapasztalataim szerint a nők nagyrészét nem érdekli hogy mi hogyan működik, hanem csak az a fontos legyen szép/csicsás, és hogy ő is tudja használni. Ez vonatkozik minden technológiára.
Akit érdekel a téma, ő úgy is olyan terület felé fog orientálódni ahol megismerheti a belső működést és ő is részt vehet a tervezésben/megvalósításban. Lásd barátnőmet, akit már régen meg fogott a számítógép, és most mérnökinfósnak tanul.
(#6) attila9988: Ahol most dolgozom ott van egy 45 év körüli nő, aki kegyetlenül vágja a beágyazott szoftverfejlesztést, viszont nem tudom, hogy van-e családja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED TV topic
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Diablo IV
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest