- ASUS ROG Ally
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
0.
A tobbit privben.Nos akkor.... nincs gyereked, és már bőven túl vagy azon a koron, amikor a legideálisabb a szervezetnek a szülés. Az életkorodat csak a blogodból tudom, úgy hogy nem kémkedtem..
Amit tudok, hogy karrierista vagy, szeretsz bizonyítani, valószínűleg rövid ideig tartó belső lelki békét okozol magadnak azzal, amikor bebizonyítod valaki másnak, hogy te képes vagy valamire, amire szerinted nem tartottak annak. Mérges vagy ha valaki nézi a melledet, mert azt hiszed, hogy ez lealacsonyító, - holott nem az - és ettől csak még jobban be akarod bizonyítani, hogy milyen okos vagy. Szóval akkor bulldog természet, ahogy mondtad... Közben viszont nincs gyerek. Egyenlőre kiegyensúlyozott vagy, és a munkádban éled ki magad, de ez majd megváltozik, amikor eléred a 40 -et. Ha így folytatod, pontosan olyan leszel majd, mint azok a nők, akikről írtam neked. Mondhatod majd magadnak hogy "nem volt időm családra", de ez nem segít akkor már rajtad, csak önigazolásra lesz alkalmas.És itt jön be megint a családmodell kérdéses. Mert minél több ember lesz ilyen, annál elveszettebb lesz pl ez a nemzet is, és szinte bizonyos hogy még az én életemben el is fogunk fogyni... Ha neked 0 darab gyereked lesz, és még sok másiknak, (nem úgy mint egy meg nem nevezett semmirekellő népcsoportnak), akkor első körben megfeleződünk, - én ezt még megérem - majd eltűnünk. Persze ez a rész már nem csak a mi problémánk, de a rád vonatkozó rész valós veszély. 32 évesen gyermektelenül már affelé hajtasz gőzerővel, amit a topic elején írtam. Igazán kár lenne, de az biztos hogy kb 40 -nél kezdődhet az igazi baj. Mivel még SOHA nem láttam olyan 40 -es gyermektelen nőt aki nem volt kicsit hibbant, bármiben lefogadnám hogy te is azzá válsz, ha addig nem változik semmi.
És akkor innentől lehet beszélni a normális családmodellről, mert ha lehet hogy az álltalam vázoltat nem tartod annak, de az is biztos hogy a karrier + 0 darab gyerek semmiképpen sem normális, különösen 32 évesen.Utóiratként annyit, hogy légy szíves ne sértődj meg, én tényleg csak társalgok, soha nem sértek meg senkit szándékosan, de most olyan sokat írtam, hogy a fene tudja nincs -e benne valami olyan, amit írhattam volna szebben is. És ne hidd hogy nem becsülöm a munkádat, ha jó programozó vagy, akkor hasznos vagy ennek a munkaközösségnek, és ezzel nincs is semmi baj. Tehát nem értsd félre amiket írok, csak gondold végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged