Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- Nikon DSLR topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #203 üzenetére
Olvass, olvass , olvass. SEhol nem irtam, hogy ugyanannyinak kene lennie, ha ilyennel ervelsz az nem tobb szalmabab ervelesnel.
A volt parom egyebkent egyike volt annak, aki szerint semmi keresnivalom infos teruleten. (Villmernok volt) . Irtam, bulldog termeszetu vagyok, csakazertis megcsinaltam, es szerencsere jo is vagyok benne. Nagy nehezen, vegul elismerte, hogy oke, tevedett.
Egyike vagyok azoknak a holgyeknek, akik "kvazi olni tudott volna" ezert a szakert. Szoval pont melle lottel
Oke, megtehettem vegul, de koszonom, jobban esett volna, ha nem kapom tole a mentalis lehuzast.
Soroljak par embert? Fel topikot lehetne sorolni, azokat, akik szerint a noknek nincs affinitasuk hozza. MErt nincs. Mert mas az agyuk. MErt alkalmatlanok, stb.
------------------------------------------------------------
Nem ment at nok vagy ferfiak csatarozasaba, ezt is csak azok magyarazzak bele, akik szet akarjak szeparalni minden teren a noi -ferfi nemet. -
rt06
veterán
válasz
"Mondj egyetlen egy olyan esetet, amikor egy nő ölni tudott volna az informatika szakért, és valami "férfi" akadályba ütközve ezt nem tehette meg.... csak egy ilyet...."
olvasd el a hirt, nezd meg a benne levo videot, es rajosz, hogy miert is hulyeseg, amit kerdezel (ileltve amit #205-ben mondasz)
-
Khelben
nagyúr
válasz
Milyen előnnyel járna az számodra, ha mondjuk konkrétan 50% -os lenne az arány?
Akkor nem 3 szőrös férfival ülnék egy irodába, hanem lenne két csaj is
Bár az informatikus csajok néha rondábbak, mint egy szőrös férfi
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Windows 11
- Villanyszerelés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő