Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #203 üzenetére
Olvass, olvass , olvass. SEhol nem irtam, hogy ugyanannyinak kene lennie, ha ilyennel ervelsz az nem tobb szalmabab ervelesnel.
A volt parom egyebkent egyike volt annak, aki szerint semmi keresnivalom infos teruleten. (Villmernok volt) . Irtam, bulldog termeszetu vagyok, csakazertis megcsinaltam, es szerencsere jo is vagyok benne. Nagy nehezen, vegul elismerte, hogy oke, tevedett.
Egyike vagyok azoknak a holgyeknek, akik "kvazi olni tudott volna" ezert a szakert. Szoval pont melle lottel
Oke, megtehettem vegul, de koszonom, jobban esett volna, ha nem kapom tole a mentalis lehuzast.
Soroljak par embert? Fel topikot lehetne sorolni, azokat, akik szerint a noknek nincs affinitasuk hozza. MErt nincs. Mert mas az agyuk. MErt alkalmatlanok, stb.
------------------------------------------------------------
Nem ment at nok vagy ferfiak csatarozasaba, ezt is csak azok magyarazzak bele, akik szet akarjak szeparalni minden teren a noi -ferfi nemet. -
rt06
veterán
válasz
"Mondj egyetlen egy olyan esetet, amikor egy nő ölni tudott volna az informatika szakért, és valami "férfi" akadályba ütközve ezt nem tehette meg.... csak egy ilyet...."
olvasd el a hirt, nezd meg a benne levo videot, es rajosz, hogy miert is hulyeseg, amit kerdezel (ileltve amit #205-ben mondasz)
-
Khelben
nagyúr
válasz
Milyen előnnyel járna az számodra, ha mondjuk konkrétan 50% -os lenne az arány?
Akkor nem 3 szőrös férfival ülnék egy irodába, hanem lenne két csaj is
Bár az informatikus csajok néha rondábbak, mint egy szőrös férfi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest