Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Te most azt mondod hogy azért kellett neked ez a szak, mert a barátod szerint nem tudod megcsinálni? Lehet hogy most gonosz vagyok, de elképzeltem ahogy röpülnek a tányérok..
- Úgyse csinálod meg... heheheheh
- De igen!!!!!! Majd meglátod....Mindegy... én azért választok egy szakmát, mert érdekel.... ha nem érdekel, nem foglalkozok vele. Ha meg igen, akkor nem érdekel hogy másoknak mi a véleménye arról, amit csinálok. Ennyi. Én aztán nem akadályozlak téged se. Ha neked az jött le a mondandómból hogy én nem akarom hogy ezt a szakmát te is űzd csak mert nő vagy, akkor nagyon rosszul látod. Én csak azt mondom hogy mesterségesen nem szabad beleavatkozni a természetes folyamatokba. Ha meg nem bírod az ellenfeleket, akkor ne menj oda...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest