- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Home server / házi szerver építése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- RAM topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #203 üzenetére
Olvass, olvass , olvass. SEhol nem irtam, hogy ugyanannyinak kene lennie, ha ilyennel ervelsz az nem tobb szalmabab ervelesnel.
A volt parom egyebkent egyike volt annak, aki szerint semmi keresnivalom infos teruleten. (Villmernok volt) . Irtam, bulldog termeszetu vagyok, csakazertis megcsinaltam, es szerencsere jo is vagyok benne. Nagy nehezen, vegul elismerte, hogy oke, tevedett.
Egyike vagyok azoknak a holgyeknek, akik "kvazi olni tudott volna" ezert a szakert. Szoval pont melle lottel
Oke, megtehettem vegul, de koszonom, jobban esett volna, ha nem kapom tole a mentalis lehuzast.
Soroljak par embert? Fel topikot lehetne sorolni, azokat, akik szerint a noknek nincs affinitasuk hozza. MErt nincs. Mert mas az agyuk. MErt alkalmatlanok, stb.
------------------------------------------------------------
Nem ment at nok vagy ferfiak csatarozasaba, ezt is csak azok magyarazzak bele, akik szet akarjak szeparalni minden teren a noi -ferfi nemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest