Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Értékesítési szakmában szerintem az az elsődleges szempont, hogy ki a fő értékesítési célcsoport. Ahol nőknek akarnak értékesíteni, ott nők az eladók, ahol férfiaknak ott többségében férfi eladó van.
Ékszer üzletágban főként azért láttam több férfi eladót, mert sok kis ékszerboltban ahol jártam, maga az ékszerkészítő az eladó is.Az, hogy melyik szakmához mit követelnek meg, az főként attól függ, hogy mennyien jelentkeznek egy adott munkára. Én már láttam olyan takarítói hirdetést, hogy érettségit és középfokú német nyelvvizsgát kértek.
Ha nem tudják erősen alátámasztani, hogy miért kell az adott nemű munkavállaló (pl reprezentációs cél, fehérnemű eladó) akkor törvénysértést követnek el és perelhetőek. Az más kérdés, hogy nehéz bizonyítani.
Amiért igazából senki nem harcol az egyenjogúságért ezekben az állásokban, az az, hogy se nem fizet jól, se nincs presztízse az adott állásnak. Míg egy informatikai állás az egész jól fizet innen nyugatabbra meg főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Fotók, videók mobillal
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest