- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Értékesítési szakmában szerintem az az elsődleges szempont, hogy ki a fő értékesítési célcsoport. Ahol nőknek akarnak értékesíteni, ott nők az eladók, ahol férfiaknak ott többségében férfi eladó van.
Ékszer üzletágban főként azért láttam több férfi eladót, mert sok kis ékszerboltban ahol jártam, maga az ékszerkészítő az eladó is.Az, hogy melyik szakmához mit követelnek meg, az főként attól függ, hogy mennyien jelentkeznek egy adott munkára. Én már láttam olyan takarítói hirdetést, hogy érettségit és középfokú német nyelvvizsgát kértek.
Ha nem tudják erősen alátámasztani, hogy miért kell az adott nemű munkavállaló (pl reprezentációs cél, fehérnemű eladó) akkor törvénysértést követnek el és perelhetőek. Az más kérdés, hogy nehéz bizonyítani.
Amiért igazából senki nem harcol az egyenjogúságért ezekben az állásokban, az az, hogy se nem fizet jól, se nincs presztízse az adott állásnak. Míg egy informatikai állás az egész jól fizet innen nyugatabbra meg főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest