- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #98 üzenetére
Tudod, elfogadom a massagot. Es errefele is elfogadjak a melegfelvonulast, pl.
A kvotak nem jok, ezt nem tartom jo otletnek, de az eloiteleteket le kell rombolni. Hidd el, nagyon sok minden mulik a hozzaallason, de nem mindenki olyan "csakazartis megmutatom , hogy kepes vagyok ra " tipus. Oket a topik altalanositasai nagyon is el fognak teriteni ettol a szakmatol. MErt azt latjak, hogy a ferfiak semmibe nezik, vagy lehulyezik, vagy szimplan karrierista picsanak tartjak. Ugye.
Csinálhatod amit szeretsz? Ha igen, akkor nincs miről beszélni, Igen, csinalhatom, csak tudom min mentem at. Hogy mennyi plusz nehezseg volt, stb. A melles dolgot arra irtam, hogy inkabb negativan befolyasolt a vizsgakon (nem szeretek kulnosebben a ferfiaknak tetszeni, elobb magamnak tessek, utana johet a tobbi, ergo sosem vetettem latba az adotssagaim, foleg, hogy mint irtam, csak hatraltato tenyezo volt )
Buherton > negz evesen a magno, meg a femepito erdekelt, kesobb apuval forrasztottam a ledeket, 10 eves koromban megirtam elso Basic programom. Van ilyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest