Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #98 üzenetére
Tudod, elfogadom a massagot. Es errefele is elfogadjak a melegfelvonulast, pl.
A kvotak nem jok, ezt nem tartom jo otletnek, de az eloiteleteket le kell rombolni. Hidd el, nagyon sok minden mulik a hozzaallason, de nem mindenki olyan "csakazartis megmutatom , hogy kepes vagyok ra " tipus. Oket a topik altalanositasai nagyon is el fognak teriteni ettol a szakmatol. MErt azt latjak, hogy a ferfiak semmibe nezik, vagy lehulyezik, vagy szimplan karrierista picsanak tartjak. Ugye.
Csinálhatod amit szeretsz? Ha igen, akkor nincs miről beszélni, Igen, csinalhatom, csak tudom min mentem at. Hogy mennyi plusz nehezseg volt, stb. A melles dolgot arra irtam, hogy inkabb negativan befolyasolt a vizsgakon (nem szeretek kulnosebben a ferfiaknak tetszeni, elobb magamnak tessek, utana johet a tobbi, ergo sosem vetettem latba az adotssagaim, foleg, hogy mint irtam, csak hatraltato tenyezo volt )
Buherton > negz evesen a magno, meg a femepito erdekelt, kesobb apuval forrasztottam a ledeket, 10 eves koromban megirtam elso Basic programom. Van ilyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged