- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
10 milla? ez egy kicsit nem sok?
-
ibenny
senior tag
Ez a terv maximum akkor fog nekik sikerülni, ha ingyen osztogatják a cuccaikat.
-
tolts.hu
őstag
Problémamentesen megy nekem az 512 rammal.
-
vimes
senior tag
Legalább mernek nagyot álmodni...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ahogy néztem ugyan az szinte, csak nincsenek benne a GSM részek, vagyis a telefonáláshoz szükséges dolgok
=Mentor=: hát az a 400MB is sok, nekem kb. 200 volt szabad az 512-ből. Alapből az AnTuTu is csak 360-at jelzett, többi el volt különítve GPU-nak stb.
Sok az a 400
És igaz, aki játszani is akar, ne ezt vegye.
-
=Mentor=
őstag
Az olcsó 7 colos Acer rákfenéje nem más mint az 512MB RAM, ez egy tabletnél már a használhatóság határárt súrolja... Tudni kell azt is, hogy abból a RAM-ból kb 400 mega áll rendelkezésre Tehát aki egy combosabb gammával akar játszani, vagy komolyabb dolgokat futtatni rajta, az sűrű anyázásra számíthat.
-
Sonyfan
tag
Ennyiért akár 2-3százezer tényleg elkelhet...
Manapság a táblagépek nagyon kelendőek.. -
HUNPablo
tag
Szerintem ez a tab kevés ehhez. Amúgy milyen ez a proci egy 6577-hez képest ?
-
lmisi
senior tag
X86-os tablet piacnak 1 baja van, hogy gyakorlatilag nincs is, így tényleg kicsi ott a verseny. Beleértve a pémiumszegmenst is.
Az asus jelenleg is nexus7ből havi egymilliót tól ki, ha nem többet és van más is neki. Ehhez képest Aceréknek muszály valami hasonló darabszámot jövendölni maguknak.
Nálunk a prémiumszegmens még arm fronton sincs, egyszerűen az olcsó kínai androidos tabletek letarolták a piacot. pl első a concorde és csak 3. a samu, alma valami 5. helyen.
Kollega is használt ipad1/2re esküdött, de azok kikoptak a piacról. Így a gyerekének csak vett olcsó androidos tabot, múlt héten az otthoni automatizáláshoz meg egy 2 magos wayteq-et. 35 ezerbe fájt neki, de egyszerően az olcsó 2 magos 1 giga ramos andis tableteknek nincs konkurenciája. Anno mint almáéknak az első 2 évben. -
csaabz
őstag
Ahhoz, hogy jól fogyjanak, növelni kellene a tableteik akksijának kapacitását...
-
satz18
őstag
A 30k-s kategóriában is vannak már kétmagos tabletek, a no-name gyártók felhozatalából. Sztem egy Acer szintű gyártó jobban jár, ha a x86-nál és a prémium kategóriánál próbálkoznának. Ott kisebb a verseny, és ahhoz jobban is értenek.
-
Az a baj hogy 150$ netto,és mire ideér abból 50k lesz
-
satz18
őstag
Sztem egy dokkolóst x86-os AMD vel, pl az új 1650-es APU-val, tarolhatnának sztem. Az kb minden igényt kielégítene, minden divatot követne, és a konkurenciát megelőzve (asus), hiánypótló eszközt adhatnának ki a kezük közül.
-
Crucio
aktív tag
Legyártani lehet, hogy lefogják, de eladni.. az már más
Amúgy hajrá, kell a konkurencia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvani gyártó komoly reményeket fűz az idei Android és Windows internettábláihoz.
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- NBA és kosárlabda topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- Everest / AIDA64 topik
- Disney+
- Alien: Rogue Incursion - Jön a VR mentes kiadás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest