- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
ha nem is nottek meg nominalertekben sem a fizetesek, akkor is a "megyeszekhelyen 90 brutto" helyett "videki kisvarosban 180 brutto"-rol beszelunk, azert ez nagyon nem mindegy
(persze kerdes hogy pontosan mi az elvaras/feladat, azt megertem ha valaki nyomtatopatron-cserelgetesert meg office telepitesert nem akar szazezreket fizetni, valamivel specifikusabb tudast, pl. Microsoft Active Directory vagy Linux server uzemeltetes mar rendesen megfizetnek)Az altalam leirt dolgok meg szerintem nem BP-specifikusak, szoktam ajanlatot kapni videki cegektol, es nem igaz hogy annyira filleres berekkel dobaloznanak ami azt illeti, pont most fogadtam el egy videki fejlesztoi allasajanlatot, bar valamennyi kulonbseg nyilvan indokolhato lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő