Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Cathfaern #21 üzenetére
ha nem is nottek meg nominalertekben sem a fizetesek, akkor is a "megyeszekhelyen 90 brutto" helyett "videki kisvarosban 180 brutto"-rol beszelunk, azert ez nagyon nem mindegy
(persze kerdes hogy pontosan mi az elvaras/feladat, azt megertem ha valaki nyomtatopatron-cserelgetesert meg office telepitesert nem akar szazezreket fizetni, valamivel specifikusabb tudast, pl. Microsoft Active Directory vagy Linux server uzemeltetes mar rendesen megfizetnek)Az altalam leirt dolgok meg szerintem nem BP-specifikusak, szoktam ajanlatot kapni videki cegektol, es nem igaz hogy annyira filleres berekkel dobaloznanak ami azt illeti, pont most fogadtam el egy videki fejlesztoi allasajanlatot, bar valamennyi kulonbseg nyilvan indokolhato lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest