Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• vzozo

senior tag

válasz UnA #220 üzenetére

Ezzel nincs baj, a beszólásom a "harmadannyira" vonatkozott. Szerk.: na meg nyilván a milliárdos kitételre.:) Hacsak nem kerülsz el egy startuphoz, ahol remek részvénycsomagot kapsz, és mondjuk az ezerből az az egy lenne az, amelyiknek be is jönnek a terveik. Na akkor talán leszel milliárdos. Forintban, nem USD-ben.

Tény, én is tapasztaltam, hogy a magyar munkaadó inkább keres évekig (!) egy igáslovat, akire aztán rátolhatja az összes melót, míg nyugatabbra felvesznek akár 5 közepes képességű embert, aztán azok öten vagy összehoznak valamit, vagy az egyik kitanulja a szakmát, és a többit ki lehet penderíteni...

De azért a háromszoros szorzó irreális, gondolj csak bele, heti 40 óra meló vs. 120 óra. Ilyen nincs. Csúcsidőben volt olyan hetem, amikor ~100 órát dolgoztam, bizonyíthatóan, dokumentáltan, ügyfél által elfogadva és kifizetve, de ilyen csúcs mondjuk 1x volt az elmúlt 10 évben. Ez nem fenntartható, ez butaság.

Új hozzászólás Aktív témák