Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gghrtz

őstag

Ja és még annyi, hogy egy mondattal jellemezném az oktatást: Mindenkinek tudnia kell mindent, aztán a végén meg senki nem ért semmihez. :C Ha az ember csak a 3,5 éves (nem kis idő....) képzésre szeretne támaszkodni, akkor nagyot fog koppanni. Pedig 3,5 év! Az nem kevés idő... ~180e egy félév, az 7 félév alatt ~1,26m Ft, ennyiből pont lerakok annyi certet, ennyi idő alatt, otthon önképzéssel, hogy egy diplomás használható tudására 10x ráver az ember. Akkor mégis minek járok fősulira? Mert bízom benne, hogy fejleszti a készségeimet, és ad valami átfogóbb mélyebb tudást. Ja meg "egy sorral több az önéletrajzomban".

Valakinek van véleménye arról, hogy a mesterdiploma mennyit érhet? Mert az alapképzés után lehet megpróbálnám levelezőn, csak nem tudom megéri-e, vagy inkább hagyjam a p_csába, és tanuljak a certekre... (+német)(OE-NIK Mérnök informatikus, azon belül is hálózatok szakirányra gondoltam)
    Ja és még a diploma előtt tervbe van véve a CCNA R&S (netacadnak most lett vége, ősszel megyek Pestre vizsgázni), CCNA Security, CCNP, meg egy CEH tanfolyam+vizsga sem árthat. Ezekkel szerintetek már lenne esélyem betölteni egy üres helyet azon "hatalmas" munkaerőhiánnyal küszködő IT munkaerőpiacon?

*Nálunk nő tartja a Prog II-őt... Egy előadására nem mentem be, és a gyakorlatot is direkt máshoz vettem fel. Borzalmas az a nő.

Új hozzászólás Aktív témák