- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egérpad topik
- GPU órajele, Memória órajele nyugalmi állapotban maximum (RTX3080TI)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
nálam a gimp a tudása miatt nem rúg labdába. nem kezel rw2-es fájlokat.
másrészt van egy fogadásom, hogy ugyan az a személy tervezte az UI-t aki elnevezi a linuxos programokat.
másrészt nem értem miért az ubuntu a legfuttatottabb disztró manapság...egy tár sz@r bármelyik másikhoz képest (szerintem). -
válasz
hallador #107 üzenetére
Nemtom, én úgy 20 éve foglalkozok pécékkel, és elég sok mindent meg kellett szoknom közben. Ha lehet a Linux-Windows viszonylatban azt mondani, hogy nem windóz, megszokást igényel, akkor bármire. Meg mondjuk én már nem is kattogok ilyesmin. Ha valami helyett mást kell használni, akkor használom azt. Idő kérdése a megszokás. Cégnél windóz van, otthon Linux, nem okoz gondot hogy nem ugyanolyan.
@hemaka : Nemt'om ki csinálja a WoW-ot, de eléggé ügyfélbarát hozzállás, hogy még véletlenül sem a védelmet módosítják, hogy ne riasszon a wine-re
-
-
De akinek nem szükséges az Adobe teljes cucca, márpedig sokan vannak ilyenek, annak elég egy Gimp is.
Ráadásul hobbistaként jobban szeretek mindent egyedileg beállítani a képeimen, hiszen nem sorozatban gyártom őket
(Illetve van ugye a bloatware fogalma, ami minden ilyen nagy suite-ot utolér)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest