Hirdetés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
attila9988 #149 üzenetére
Ilen gondokba bármilyen disztró alatt belefuthat. Viszont az Ubi nagyon felhasználóbarát.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
hallador #107 üzenetére
Nemtom, én úgy 20 éve foglalkozok pécékkel, és elég sok mindent meg kellett szoknom közben. Ha lehet a Linux-Windows viszonylatban azt mondani, hogy nem windóz, megszokást igényel, akkor bármire. Meg mondjuk én már nem is kattogok ilyesmin. Ha valami helyett mást kell használni, akkor használom azt. Idő kérdése a megszokás. Cégnél windóz van, otthon Linux, nem okoz gondot hogy nem ugyanolyan.
@hemaka : Nemt'om ki csinálja a WoW-ot, de eléggé ügyfélbarát hozzállás, hogy még véletlenül sem a védelmet módosítják, hogy ne riasszon a wine-re
-
-
-
De akinek nem szükséges az Adobe teljes cucca, márpedig sokan vannak ilyenek, annak elég egy Gimp is.
Ráadásul hobbistaként jobban szeretek mindent egyedileg beállítani a képeimen, hiszen nem sorozatban gyártom őket
(Illetve van ugye a bloatware fogalma, ami minden ilyen nagy suite-ot utolér)
-
Elvileg már van egyablakos Gimp
Különben meg nagyon egyszerű a megoldás, Ctrl-b
Különben én pl. azokat a progikat nem szeretem, amik mindenáron adatbázisokat akarnak építeni a képeimből, meg katalogizálni akarják. Megoldom azt magam. A Gwenview tökéletes képnéző (nekem), képet nyit, gombokkal lépked, jobb kattra lehet nyitni szerkesztőben vele.
@rt06 : Nekem bőven elegendő, mezei hobbifotósként. Különben is csak utómunkára használom, nem kifejezett képmódosítára.
Szerintem nagyon sok hasonszőrű fotós csak azért használ PS-t, mert csak azt ismeri, mint képmanipulálót, meg mert ahhoz vannak tutorialok. Meg mert mindenki azt használ.
(Más kérdés, hányan fizetik ki.) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest