Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Tényleg felhasználóbarát, de sok különleges gond szokott vele lenni, ami mással nem fordul elő, csak ezzel. Hogy aztán ennek a hanyagság az oka, vagy valami más, az már más kérdés.
Én örülök neki hogy van ubuntu, de nem tudom jó szívvel javasolni, legfeljebb az lts -eket. Az legalább egy debian testing -hez konvergál minőségben, ami mégsem annyira gagyi mint a féléves ubuntu változatok.Mindenesetre a legfontosabb, hogy mielőtt valaki felteszi akármelyik disztribúciót is, érdemes egy kicsit tájékozódni a témában, nehogy valami kellemetlen meglepetés érje.
A másik dolog ami fontos, hogy ne akarjunk windows -t csinálni belőle, mert ha valaki úgy áll hozzá, hogy na akkor most csinálok egy windows -t a windows helyett, annak biztos bukás a vége. -
Gwenview az nem KDE alapú program de véletlenül? Tegnap rövid időre laptopra feltettem a KDE-t (plasma), és rövid teszt után lassúnak találtam, így eltávolítottam, de a KDE felületen kívül a KDE csomag és nagyon sok KDE-s program maradt ott. Sokáig tartott, mire leszedtem az egészet + a bootban vissza tettem az Ubuntu szöveget, mert mindig Kubuntut írt ki.
-
hallador
addikt
Persze, csak a kolléga beleírta a mondandójába hogy 10 éve PS-t használ, és azt szokta meg, ha pedig azzal kell dolgoznia, akkor ott a komplett Adobe infrastruktóra mögötte.
Nem a GIMP a baja neki sem, hanem, hogy nem azzal golgozik.Ma már egy kisebb vállalkozás simán tudna GIMP-el nyitni, de ha 10 éve PS-el dolgozik, akkor mit akarsz a GIMP-el?
(#105) hcl
Miért állított mást? Nem.
-
+(#102) cappa72
Igen, ez pontosan ilyen hozzáállás. Mint már többször írtam, tíz éve dolgozom Adobe programokkal, több tucatnyi billentyűkombináció van bevésődve az agyamba, amit félálomban is meg tudok csinálni. Egyszerűen képtelen vagyok megtanulni a gimp logikáját. Pedig olvastam róla, tutorialt néztem, de nem.
(#103) sh4d0w
Jah, én is általában erre jutok. Bevágom a dropboxba és bent az irodában megcsinálom PS-sel

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest