Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
Tobb mint 10 eve hasznalok Linux-ot asztali gepen vagy laptop-on, igy nehol oskovuletekket hasznalok:
editor: vi vagy mcedit (nekem anno azt tanitottak, hogy vi minden unix//linux rendszeren van, igy ha azt tudom hasznalni akkor sehol nem lesz gond)
commander: mc
kepnezegeto: probaltam rengeteget, de egy cimbi windows-on a faststone-t hasznalta, ami megtetszett es a ceges win-en is az van, mert az otthon linuxon is wine-vel. Nagyon bevalt. Gyorsan tolt, es egesz jo kepmanipulalasi modszerei vannak.
Ha valami komolyabb kep editalas kell akkor GIMP. Megszoktam, biztos fasza a Photoshop is.
Kepet atmeretezni parancssorbol : mogrify, mar asszony is csak kicsi kepeket tesz fel a picasa-ra. Parancssorbol a CTRL-R es a "mo" egybol behozza, nem kell szenvedni a folyamatos beallitassal.
video: mplayer vagy smplayer
widget/gadget: conkyGnome parti vagyok, Linux Mint 14 megy a gepen.
Ja, utorrent megy faszasul, csak web-es kliens kell hozza, ahogy irtak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest