Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
Tobb mint 10 eve hasznalok Linux-ot asztali gepen vagy laptop-on, igy nehol oskovuletekket hasznalok:
editor: vi vagy mcedit (nekem anno azt tanitottak, hogy vi minden unix//linux rendszeren van, igy ha azt tudom hasznalni akkor sehol nem lesz gond)
commander: mc
kepnezegeto: probaltam rengeteget, de egy cimbi windows-on a faststone-t hasznalta, ami megtetszett es a ceges win-en is az van, mert az otthon linuxon is wine-vel. Nagyon bevalt. Gyorsan tolt, es egesz jo kepmanipulalasi modszerei vannak.
Ha valami komolyabb kep editalas kell akkor GIMP. Megszoktam, biztos fasza a Photoshop is.
Kepet atmeretezni parancssorbol : mogrify, mar asszony is csak kicsi kepeket tesz fel a picasa-ra. Parancssorbol a CTRL-R es a "mo" egybol behozza, nem kell szenvedni a folyamatos beallitassal.
video: mplayer vagy smplayer
widget/gadget: conkyGnome parti vagyok, Linux Mint 14 megy a gepen.
Ja, utorrent megy faszasul, csak web-es kliens kell hozza, ahogy irtak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest