- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiftac
aktív tag
Hát, a Sharkoon Vaya, ami nekem is van, jobb ezeknél.
-
kromatika
veterán
válasz
sing1ep1ayer #16 üzenetére
azt én sem
-
SkodaDuda
tag
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Ja értem...
Remélem Blikk-et nem olvasol, mert ha ott is mindent készpénznek veszel....Ha Sharkoon termékkel is meg akarja ünnepli az évfordulót (FB-os nyereményjátékain kívül)
nem egy belépő házzal fogja megtenni. -
SkodaDuda
tag
válasz
sing1ep1ayer #10 üzenetére
És ki mondta, hogy ezzel "ünnepelnek" ?
Mert a gyártó nem hírlevelezte, hogy "tessék, itt a szülinapi ház" -
embe
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #10 üzenetére
Ez is egy lehetséges alternatíva lehet.
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem akarok belemenni komoly vitába, mert erre a célra valóban jó lehet. Nem kezdek el jobb alternatívákat sem keresgélni, de lehet hogy akadna. Mindegy. Igazából tényleg csak egy dologra nem jók ezek a házak, nevezetesen hogy egy valamit is magára adó cég ezekkel jubileumot ünnepeljen. Mások azért ilyenkor odateszik magukat. Most hirtelen a Lenovo ugrott be; ők is nemrég jubiláltak és nem egy (elnézést ha valakit megsértek vele) olcsó tucattermékkel tették mindezt.
-
T_Stark
őstag
Szerintem nem olyan rosszak ezek. Mielőtt szidjátok, azt is nézzétek meg hogy ezek 8-9K-ért hazavihetők.
Plusz pont az USB3-ért. Egy egyszerű netezős vagy koca gamer olcsó gépnek jó ez. -
afterwhite09
tag
Jó hát a Sharkoon a 'Value' házak terén domborított mindig is, pedig jót tennének magukkal, ha kicsit feljebb tolnák a mércét :]
-
gianni85
veterán
hát igen, egy jubileumhoz illett volna valami komolyabban előjönni.
-
kromatika
veterán
szebben is ünnepelhet a Sharkoon .
ezek a 4kg tömegű,felső tápos házak már nagyon trék.az hogy nincs alaplapi kivágás a proci hűtőnek,180 mm széles házba nem nagyon gáz,hiszen allig van komolyabb hűtő ami befér.
-
embe
nagyúr
Semmi extra, talán az USB3 (?) , amúgy tucat termék. Felső táp, ~ 4 kg.
-
Departed
őstag
A T28-as Sharkoon-om pl. kiváló, pont olyan amilyen kell - fekete-zöld összeállítás only
-
sing1ep1ayer
őstag
Szerintem nagyon béna házak, méltatlanok a születésnaphoz. Tudnak ők ennél jobbat is.
-
Cythyel
senior tag
Abszolút korrekt házak ilyen árakért.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy inkább egy ilyen házba költöztetek egy bika gamer konfigot, mint valami agyondíszített, alapból gamer-ként fémjelzett házikóba. (ilyen megfontolásból is lett nekem a QS200 Advance) -
determinator
csendes tag
Nem nagyon nyűgöztek le ezek a házak, bár nem is annyira rondák ,mint egyes "gémer" -nek titulált házak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari