Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Milyen monitort vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomab04a
aktív tag
válasz
DUNKENSTEIN #67 üzenetére
Nekem az nem tetszik, hogy sírtok, nem az amit csináltok, én is töltök, mint már leírtam.Itt a lényeg azon volt, hogy olyanért sírtok, amiben senkinek nincs igaza, ahelyett, hogy tovább töltögetnétek.20%-kal lassabban állt össze a torrented, na és.Egy szürke(vagy fekete) tevékenység közben ne sírjunk már azon ,hogy, desz@r, hogy csak 4000-rel tudom lopni, nem 5000-rel.
-
tomab04a
aktív tag
válasz
DUNKENSTEIN #65 üzenetére
Ez megint csak szóforgatás.Ha a rendszer nem védi meg a te tulajdonod akkor teszel ellene te magad.Ez így természetes.Mindenki csak jogokra hivatkozik, miközben ő maga is jogokat sért.Csak az írjon már ide fikázó dolgot legyen szíves, aki még soha nem töltött le semmilyen adatot amiért alapból fizetni kéne.Én is torrentezek, de nem kezdem el mondani, hogy mekkora sz@r a rendszer mert nem véd meg a gonosz emberektől akik nem nézik tétlenül, ahogy a "nép" pofátlanul és folyamatosan meglopja őket.A hozzáállással van a gond.Ezt a "torrenten legális forgalom is van" szöveget meg szerintem nyugodtan elhanyagolhatjuk, mert teljesen értelmetlen próbálkozás.Aki akarta úgyis megoldotta a dolgait csendben, aki meg szeretni ugrálni, az ez után is fog.
-
tomab04a
aktív tag
Nem kérdés a jogilag korrekt és a lopott adat aránya a torrenten, természetesen óriási arányú a védett tartalom.Ezt csak az magyarázza félre aki akarja.És ez a mindkét oldalnak joga van pofázni dolog is egy marhaság, mert annak van joga hurrogni akitől loptak, nehogymár a tolvaj hurrogjon hogy kap egy pofont a rendőrtől, örüljön, hogy nem egyből a példastatuálás jött, a lopott tartalmak értékében vagyonelkobzás közmunka stb.Én csöndben töltögetek, de nem verem itt a nyálam, hogy mekkora szemét a saját jogait érvényesítő kiadó stb.Ha pofon...nak, akkor vagy állom a pofont mert érdekem fűződik hozzá, vagy odébb állok és nem töltök tovább, mert nekem nem éri meg.Mindenkinek van lehetősége, de ebben az országban mindenki csak keresi a hibát,bűnöst,rossz dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Renault, Dacia topik
- Elden Ring
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest