Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
"Akkor a sportoló nem írhatja le twitteren, hogy megfosatta a reggeli rántotta, mert nem hivatalos szponzor a tojás szállítója."
nem irhatja le, hogy az xyz tojasbol, abcd szalonnaval a ghfj etteremben keszult rantotta fosatta meg
"A képet nem küldhetem el anyámnak mélben, mert az már internetre feltöltés. A sikerült lefotóznom magam egy portolóval képeket nem tehetem az ismeröseim számára elérhetövé, megosztve velük egy élményemet."
csaladtagnak termeszetesen elkuldheted (...other than for private and domestic purposes...
-
rt06
veterán
apro pontositas: vagy mar a jogvedett kepek facebook-ra valo feltoltese is emberi jog?
en amugy semmi rendkivulit nem altok a dologban (nem mondom, hogy jo igy, de semmikepp sem mondanam rendkivulinek), nem ez az elso olyan rendezveny, ahol nem lehet felvetelt kozzetenni (sott legtobbszor kesziteni sem lehet, hiaba csak magancelra lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch
- Stellar Blade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest