- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Napot!
Ebből nem tudok többet felvenni. De akkor mire tudom elhasználni
-
válasz
Fitzgerald #3 üzenetére
Sztem nagyon jó hogy jönnek kissebb nagyobb mindenféle soulslikeok. From software souls játék nincs minden évben (ami persze nem is baj) és még egy elden ring méretü játék is lemegy 1-2hónap alatt.
Én nagyon szeretem a soulslike játékokat de ez nem azt jelenti hogy mindenre rámegyek ami ilyen. Megnézem persze de nem mind fog meg. Ahogy ez sem, de ez nem baj. Had próbálgassák csak magukat a kisebb csapatok, mi meg tudunk miből válogatni.
Én ezt kihagyom de néztem róla videókat és elismerem hogy jó kis játék ez.
Látszik rajta hogy valamit akartak alkotni és ahhoz képpest hogy kis csapat sikerült is.
Bele mertek nyulni a sebzés mechanikába és a fejlődési rendszert is ügyesen megbabrálták. -
BoneDragon
veterán
5-7 óra játékidő? Hát én ahogy elnéztem twitchen, elsőre végigvitték az emberek nagyjából 2,5-4 óra alatt. Ez nagyon kevés...
-
Fitzgerald
veterán
Ezt az évet nyilván az Elden Ring zsákolja be, szóval bátor-botor dolog bármiféle soulslike játékkal előállni idén.
Bár természetesen nem mindenki tör a csúcsra, világos hogy a kisebb fejlesztők/kiadók leginkább a kenyérért dolgoznak, nem a pináért meg a pálinkáért, kult státuszért, elismertségért. -
Bad Pritt
félisten
Tipikus GP töltelék játék, mikor pont annyi pozitívumot látsz egy videóban, mint negatívumot.
-
Wesder
titán
Köszi a beszámolót. Ránézek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Némi halasztás után végre megjelent az OverBorder Studio és a Team 17 közös soulslike játéka, amely bár nem váltja meg a világot, mégis akadnak benne izgalmas részletek, aminek köszönhetően néhány órára elveszhetünk a világában.
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest