Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
LeWa 2013.11.29:
http://yadi.sk/d/cEAmNIVmDgpM5
MIUI:
http://yadi.sk/d/DIfTDr42DYrgg -
kzerika
csendes tag
Sziasztok,
a múlthéten megkaptam sikeresen a THL w8 Beyond telómat.
Nagyon szuper teló viszont egy hibát észleltem, időnként mintha nem érzékelné a sim kártyát, és ilyenkor minhta újra bekapcsolna, de pin kódot nem kér, viszont a mobilhálózatról le csatlakozik ....Jah, más sim-mel is ezt csinálta :S
Van javaslatotok? Vagy hibás a teló és menthetetlen?
Köszi a segítséget előre is!
-
Indiant
addikt
Vajon ezzel működne az OTG a W8-on?
[link]
"nem kell beiktatnunk semmilyen közvetítő eszközt, sem PC-t, de még OTG kábelt sem." -
hippo0315
senior tag
Segítséget szeretnék kérni.
THL W8-hoz keresek szürke és fehér gyári nem flipes hátlapot,
Hol lehet ilyet beszerezni? -
Indiant
addikt
"Ment pü!" "Reprivi ment...."
Ezeket miért kell beírni ide?!
Ki az aki nem látja a jobb oldalon, ha van privát üzenete?? -
nimfas
addikt
Valaki keresett tokot a múltkor... van egy fehér áttetsző silikon és egy az alábbi képen látható flip-es tokom (csak az enyém nincs megnyomva ahogy a képen a jobb oldalán ;-)), most jött a postával, az előző elkeveredett de közben lett véve máshonnan... szóval ez fölösleges lett...
Ha valakit érdekel esetleg akkor viheti ócsóé -
ekrisztian
őstag
Maradék szilikontokot nincs?
-
SUPREME7
őstag
válasz
fodorati #4182 üzenetére
Egyik kollégától vettem egy fóliát még pár hónapja, minőségi darab volt, tehát baj nem volt vele, viszont hátránya a minőségnek az volt, hogy pl fifa-nál elég durván észrevehetően nehezen érzékelt a digitizer, rendszeresen elvesztette az érzékelést, és hiába navigáltam a játékost, egy helyben áldogált (baromi vastag volt a fólia)
Már kezdtem aggódni, hogy lassan megadja magát, de végül leszedtem a fóliát és "megjavult"
Azóta nincs is rajta fólia.
-
fodorati
csendes tag
Sziasztok,
vettem 10 db képernyő védő fóliát.
Minden 5" THL telcsire jó (W8, W8s, W8+, Beyond...)
Ha kell vlknek, keressen meg. -
válasz
Indiant #4176 üzenetére
Nem mondtam, hogy ugyan az, de elég valószínű...a kiváltó ok lehet más, de a végkifejlet sajnos ugyan az, ezért írtam, hogy olvasson vissza. Két THL van a családban, egy W200 és egy W8, mindkettőnél előjött ez a gond, de hiába mentettem ki logcat-et a W200-amból, sokmindenre nem tudtam rájönni, ehhez én már kevés vagyok. Abban bízok, hogy a gyártó ad majd ki egy újabb rendszert, amiben javítják ezt.
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.7.6
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.7.6 - 26/11/2013
- Secondary signal icon color overrides stock orange signal icon independently of SIM Slot (MTK Dual SIMs)
- Adjusted app launcher layout for HDPI devices
- KitKat compatibility improvements:
--- support for rotation lock tile
--- support for location (stock GPS) tile
--- option to choose QS tile style (JellyBean or KitKat)
--- white colors for statusbar elements by default on KitKat when statusbar coloring is off
--- fixed battery style options
--- option to adjust bottom margin of RAM bar and clear all recents button
--- disabled phone and messaging tweaks (require rework)
- Updated Portuguese (PT) translation (thanks to bgcngm)
- Updated Japanese translations (thanks to WedyDQ10)
- Updated Italian translations (thanks to pitone02)
- Updated Russian translations (thanks to smb.roman AKA romashko)
- Updated Chinese (Traditional) translations (thanks to Eric850130)
- Updated French translation (thanks to ch-vox) -
Emirabdul
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne régen a w8 is csinált ilyet de most egy w200 adja ugyanazt a hibát.
kamera nem tud csatlakozni hibaüzenet...
ledes program sem működik
és az elemlámpa sem.Mindent megpróbáltunk már de semmi nem hozta vissza.
a w8 amnál magától megjavult egy factory reset után itt viszont semmi nem segített eddig.
Any Idea?
-
-
adorjant
őstag
Én tegnap csináltam egy gyári defaultot,és 1 nappal többet bír azóta az akku
Egyébként,nem érzem,hogy szükséges lenne más rom a gyárin kívűl,pedig eddig mániákus romcserélő voltam (a Blade azért sok mindenre megtanította az embert)
Továbbra is úgy gondolom,az eddigi legjobb telefonom. -
SUPREME7
őstag
válasz
Lomnici88 #4163 üzenetére
Van itt pár kolléga szerintem akik nem használják a második akksit (gondolom semmiben sem különbözik a w8/w8s/beyond stb akksija, de javítsatok ki ha tévedek), én megpróbálnék egy másik akksit venni, hátha csak az hibás és ha mázlid van akkor csak ezt megreklamálni, ha garisan vetted. Én mindkettőt aktívan használom, így segíteni vagy kölcsönadni nem tudom. Mondanám, hogy rendelj olcsóért külföldről, vagy ha külföldről vetted akkor kérni egy második akksit kispénzért, de az a karácsonyi hajtás miatt nem fog mostanság ideérni.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Lomnici88 #4159 üzenetére
Nekem anno táblagéppel volt hasonló, lassabban töltött hálózatról, mint amennyit megevett a szimpla használat alatt
Ott a töltőfej volt szar, csere megoldotta. De megpróbálhatod a kábelt is, volt androidos stickem ami komolyabb használatkor (pl antutu teszt) újraindulgatott, ott meg a kábel volt gyenge, nem bírta a terhelést.
-
Lomnici88
csendes tag
Sziasztok!
THLW8s-t vásároltam. Az első alkalommal feltöltöttem 100%-ra. A következő napon gyorsan merült, majd az egész éjszakás töltés mellett is csak 35%-ra töltődött az akksi.... Azóta megpróbáltam használni, percek alatt 10%-ra esett. Azóta töltöm, most kb. 8 óra alatt 20%....
Találkozott már valaki hasonlóval? -
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.7.5
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.7.5 - 24/11/2013
- Fixed misbehaviour of MENU key in some apps when double-tap is enabled
- Improved compatibility with KitKat:
--- disabled statusbar BG coloring
--- disabled "Follow stock battery" option
--- improved QuickSettings compatibility -
csoki98
tag
Valaki tud sima w8hoz szilikon tokot? Nem arra a s-line gondolok hanem egy simára.
-
kismaros1
csendes tag
Sziasztok én írtam, hogy a telónak (W8S) a kijelzője betört!
Hát kiderült, hogy 18k-ba fáj kicserélni a kijelzőt!
Szerintetek megéri? Vagy adjam el így alkatrésznek? (már ha megveszi így valaki) -
BullZeye
veterán
De miért lenne gagyi? Huawei G300on annó 10-15 romot kipróbáltam, ott amiatt, hogy melyik a leggyorsabb, ez a telefon alapból gyors, akármit csinálok, W7-re felraktam 3 félét, semmivel nem lett jobb/rosszabb, amit mondjuk sima APK telepítéssel ne tudtam volna orvosolni.
Ezért érdekel, hogy ennél a telónál mi értelme van romolgatni, hisz gyorsabb nem lesz tőle, hisz már most is kifogástalan a sebessége, játékok nem fognak jobban futni, ami akad most később is fog.
-
Indiant
addikt
Úgy látom már semmi nem dobja fel ezt a topikot. Hoztam 4 különböző vadi új romot és tejes csend van továbbra is.
Remélem ez a megelégedés csendje. -
SAMG3
tag
Sziasztok! A húgomnak rendeltem egy w8s-t ma meg is érkezett. A problémám az az h a vodás mobilnet nem megy rajta hívást indítani fogadni tudok mind2 foglalattal. A második probléma az az hogy bedugom a töltőt (már 3 félét próbáltam bele értve a gyárit is) és nem világít a visszajelző led, az akksi kis ikonja azt mutatja h töltődik de a %-ok közben mennek lefelé és a beállításokban is azt írja h nem tölti. Már írtam az eladónak....
VAn valami ötletetek? a 4.2.1-es rom van rajta. -
bteebi
veterán
válasz
mogyorosi55 #4124 üzenetére
A bonyolítást az Apple végezte, bár legalább a saját szabványait (többnyire) következetesen használja. Azt hiszem egyébként van átalakító kábel a különböző kiosztásokhoz, és jobb esetben nem is túl drága.
-
Indiant
addikt
-
peter76bp
aktív tag
válasz
mogyorosi55 #4124 üzenetére
Én BT-t használok, egy ismerős próbálta iphone specifikus fülessel és neki az nem volt jó hozzá (Awei 600i) de inkább valami csellel bele kellene próbálni abba a W8-ba
-
peter76bp
aktív tag
válasz
BullZeye #4118 üzenetére
Ez nem gyártási vagy széria hiba. Kétféle 3,5-es jack aljzat szabvány van OMTP és CTIA, ennek megfelelően az egyikkel jól szól a W8 a másikkal nem, de ugyanez igaz az összes többi telefonra is, nem minden headset kompatibilis minden telefonnal még azonos gyártó különböző készülékei között sem.
-
bteebi
veterán
Szerintem driver problémád is van, de amúgy meg valószínűleg rossz minőségű kártyákat vehettél. Ebay-en sajnos gyakran megesik
. Mondjuk ha az eladó megbízható (gondolom az volt), akkor ez nem jellemző, de biza a kínai (mármint Kínából rendelt) kártyákkal sokszor szokott baj lenni. Próbálj ki valami márkásabb, kisebb kártyát, hogy azzal is lesz-e gond. Én még nem hallottam olyat, hogy bárkinek lett volna gondja a telefon microSD kezelésével.
-
MiZY
tag
Nem tudom egyedi esettel allok szemben, de mar a masodik microsd kartyam doglott meg a telefonban... Ebayrol rendeltem a kartyakat, ettol fuggetlenul ugy gondolnam, hogy az elettartama tobb idore kellene hogy szoljon... Valaki talalkozott mar ilyennel?
Adatot nem veszitettem, mert minden potolhato, ami a kartyan volt, csak erdekesnek es bosszantonak talalom a dolgot... Ennyire szar minosegu kartyakat fogtam volna ki?Szerk: a telefon valamiert nem latja a kartyat, usb-tarkent latszik, viszont jopar dolgot nem tud rola visszaolvasni. Megprobalom formazni, hatha...
-
BullZeye
veterán
Saját tapasztalatból kiindulva, HEADSETekkel nem szól jól a telefon, valami nem okés benne, mert a nagyobbik testvére a W7Snél pl ugyanaz a Headset tökéletesen jól szól, W8nál ugyanazzal a poweramppal és beállítással eltűnnek az énekhangok, és úgy elcsúszik az egész. Párom mérgelődött is rajta hosszú ideig, mire rájöttünk, hogy HA egy sima gagyi 2000 forintos egyszerű fülhallgatót használ, ott megjavul és tökéletes lesz minden. Fogalmam sincs miért amúgy.
2 Samsung, 1 Noisehush, 1 huawei, és 2 hozzá adott (w7 és w8hoz) headsetet próbáltunk, egyikkel se volt jó a hang, akármit akárhogy csináltunk. Powerampban ha a megfelelő sávokat felhúztuk, akkor nem lett olyan szar, de messze volt a jótól. Szóval amin mikrofon van, az szarul szól W8on.
Viszont Panasonic, philips, és pár másik olcsóbb fülhallgatóval tökéletes volt a hang, már amennyit engedtek a fülhallgatók.
Ezzel szemben W7Snél bármit dugok bele, az tökéletes.
Érdekes, de 2 W8nál is fennállt ez a helyzet, szóval nem egyéni hiba, hanem ez típusra jellemző.
-
bteebi
veterán
És hogy kijavítsam saját magamat: mégis jól szól a telefon, de csak véletlenül derült ki. Kíváncsiságból feltettem a gyári zenelejátszó helyett a Poweramp-et, és megdöbbentően jobb lett a hangja: eddig kicsit dobozhangja volt, most meg egész tűrhető lett a tere, és a hangerő is rendben van. Szépen, tisztán szól, szóval nem mondanám (egyértelműen), hogy rosszabb lenne, mint a Samu Wave-em vagy a régi XpressMusic-os Nokiám. Még a 120 ohmos Sennheiser HD590-emet is egész tisztességesen meghajtja, pedig a gyári zenelejátszóval jóformán alig lehetett hallani, és borzalmasan szólt, lényegében semmi tere nem volt. Mondjuk most kicsit mélyhangsúlyosnak tűnik a Sennheiserrel, de nem vészes, ráadásul azt az ekvalizerrel meg lehet oldani. Úgyhogy összességében egyáltalán nem értem, hogy hogy lehet ennyire tragédia a beépített zenelejátszó, ne használja senki!
-
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.7.3
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.7.3 - 18/11/2013
- New battery style: KitKat battery with or without percentage and coloring support
- Adjusted WiFi icon alignment
- Reduced space between WiFi and mobile signal icons on MTK Dual SIMs
- Fixed undesired replacement of icons coming from other packages than SystemUI (e.g. Play store icon replaced with BT icon)
- Fixed statusbar icons not returning to stock after coloring is turned off
- Updated French translation (thanks to ch-vox)
- Updated Portuguese (PT) translation (thanks to bgcngm)
- Updated Chinese (Simplified) translations (thanks to liveasx)
- Updated Japanese translations (thanks to WedyDQ10)
- Updated Chinese (Traditional) translations (thanks to Eric850130)
- Updated Polish translations (thanks to xtrem007)
- Updated Hungarian translations (thanks to benjoe1)
- Updated Italian translations (thanks to pitone02) -
kismaros1
csendes tag
Ez biztos hogy én voltam a hibás!
Meg se kérdőjelezem!
Sosem törtem össze telefont erre pont a legdrágábbat igen
Remélem, hogy jófejek lesznek!
Javítást azért nem tartom reálisnak, amit te is leírtál... rendben hogy ott működik, de mivan ha 2 hét után felmondja a szolgálatot? ...
Majd jelzem, hogy mit mondanak! -
bteebi
veterán
válasz
kismaros1 #4111 üzenetére
Ennyiből nem lehet megmondani. Szerintem jobb esetben némi felárral kapsz egy újat. Ha visszaküldik a rosszat, azzal semmit se érsz. Az meg egy másik dolog, hogy nem feltétlenül lehet ésszerűen javítani, bár alkatésznek lehet jó. Szóval leginkább a jófejségükön fog múlni. Én valószínűleg egy az egyben nem cserélném ki a helyükben, mert tetszik vagy sem, hibáztál, az meg a te felelősséged. Szerintem a ráfizetéses cserekészülék vagy a javítás a reális. Amúgy meg rendelj egy univerzális töltőt, és akkor a töltéses probléma megkerülhető. De ha a töltés nem megy, akkor gondolom az USB-je se működik. Persze még mindig ott van a BT, de az sajnos nem univerzális.
-
kismaros1
csendes tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy vettem egy THL W8S készüléket!
A telefon kijelzője elsötétült, újraindítás után lehetett használni.... egyre többször csinálta ezt...
De nem ez a lényeg.
A telefonra a kocsiajtót rácsaptam és betört a kijelző feletti réteg!
Viszont nem tudom tölteni, mert a töltő részénél kissé lötyög benne a micro usb.
Írtam a THL-nek, hogy a telefon lefagy, és a kijelzője összetört.Azt kaptam válaszként vegyem fel a kapcsolatot azzal akitől vettem és küldjem ki!
Beszéltem eme nemes emberrel és ő is tanácsolta hogy küldjem ki!
Kiküldtem a telefont 4330ft-ért légipostával 6 nap alatt meg is érkezett a telefon!
Szerintetek mit várhatok? megcsinálják? mennyibe fog kerülni? vagy kicserélik?
Vagy nyugodjak bele mert visszakapom a készüléket natúrba úgy ahogy elküldtem?
Ha valaki találkozott már ilyen problémával örömmel venném a tapasztalatát!
Köszi a segítséget! -
SUPREME7
őstag
Srácok, valaki fel tudja dobni ezt valahova?
THL W8 4GB/8GB: thlw8-4GB-8GB-gravitymod2-3.0-recovery.zip (MD5: bad6e080d7b1865015ae8ca395093482)
THL W8 4GB/8GB: thlw8-4GB-8GB-gravitymod2-3.1-to-3.2-20130701.zip Incremental update v3.1->v3.2 (hotfix for front camera resolution) (MD5: d34c95bd5ff50935096a6a9c49f5d7d4)
2 napja baszakodnak a goo.im szervereivel, és nem lehet letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest