Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz rudi #108 üzenetére

Na igen, ha megnézed a mai ThinkPad P50-et, akkor ezért az is elég masszív. Nincs vele sok baj, legalábbis ameddig újonnan masszívnak tűnik. Az X300 egy remekmű volt, szerintem, azóta sem sikerült az a bravúr.

De amit a mai Lenovo X/T szériával művelnek (a p végűek kivételek), azért az vicc, a kijelzőt le fel nyitogatom, hajlik a notebook alja? Ez nem mondanám nagyon masszívnak. Ezt azért egy 820/840/850, 7240/7440 és utódai nem csinálják, pedig vékonyabbak. Az előttem lévő 820-as kb egy szintem van egy air-el. A MacBook Pro esetében az alja jobban hajlik, a fedlap kb pariban van vele. Viszont, ha a megnyomom a kijelző közepét, akkor az ujjam a HP-nál nem látszik hogy hullámozna a kijelző a MacBook Pro esetében igen, a T/X-meg egy egyenesen gyenge.
    Szóval abban igazad van, hogy a mai vékony gépek, meg sem közelítik az old school vonalat, és amit írtál a cikk végén:

de a T sorozat p-re végződő modelljét mi teljesen másképp képzeltük el. Relatíve kisméretű, de komoly teljesítményű modellt vártunk, ami ugyan meglehetősen vaskos, de cserébe nem hiányoznak belőle olyan extrák, mint a cserélhető optikai meghajtó vagy az SSD-nek kialakított hely, sőt akár a soros port.

Minden szavával egyetértek pontosan így van. Én is ezt várnám, de szerintem ennek sajnos vége. Úgy tűnik nincs rá igény.

The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák