- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
válasz
HELLAFLUSH #5 üzenetére
Detto. Várom szeretettel.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
kicsit túlzottan hasonlít a division-re. Áh, kicsit se másolták. Világvége van, de a világítás mindenhol ég, tiszta karácsony volt a plazában.
-
HELLAFLUSH
őstag
Divisiont szeretem, zombikat szeretem...úgy, hogy engem megvettek kilóra.
-
RawrrSoul
csendes tag
Kicsit hasonlít a Tom Clancy's The Division-re, vagy... Nem is kicsit, csak zombikkal...
Egyik haverom szerint meg olyan DayZ-s, azt mondjuk nem tudom, azzal még nem nyomultam...
Na majd, ha lesz Xbox-ra rálesünk azért...
-
Okkké, akkor a Medium után ez lesz a második játék, ami miatt next gen konzolt veszek.
Azért a L4D2 bevásárlóközpontja és az itteni pláza között elég nagy a kontraszt. -
lofagi
addikt
Még szerencse,hogy nincs elég zombis játék a piacon....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest