Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
WonderCSabo #59 üzenetére
Pfff, képzeld mennyi valóságtartalma lehet az összetettebb, politikai témájú cikkeiknek ha egy ilyen egyszerű, egzakt hírt nem képesek normálisan leközölni. Röhej az a banda.
-
julius666
addikt
válasz
WonderCSabo #49 üzenetére
Lol, ez lenne a dolog értelme, épp kérdezni is akartam h ez wtf.
A motoros játékot nagyon szépen gyorsítja, illetve ez az audiocucc is a demó alapján jónak tűnik (nem is tudtam h van ilyen api, ismételten meggyőződtem róla h tényleg mindent meg lehet oldani böngészőből pár év múlva), de még mindig bugos.
Ha tényleg akkorát fog ütni az új motor, még akár meggondolom a visszatérést is rá (az FF új GUI featurei nekem tetszenek). A biztonságról mennyit lehet tudni? Itt is majd noscriptet meg az isten tudja még mit kell majd felrakni, hogy ne költözzön be a gépemre/nyúlja le a jelszavam bárki? Vagy itt már normálisan megcsinálták?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új béta több érdekes újdonságot hoz. Alapértelmezetté vált a GPU-gyorsítás és egy biztonságosabb protokoll, a HSTS támogatása.
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest