- E-book olvasók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Kontraszt nálam majdnem mindig gyári értek, illetve ezt szoktam még a hardveres kalibráció előtt/után végigzongorázni, a Black/White/APL Clipping a Basic Settingsben sokat segít abban, hogy ne vágjon le többet a sötét/világosból, mint kéne. Egyébként az i1d2 sokat szidott gyári progija kontrasztméréssel kezd (LCD-nél is), csak utána csinálja a többit. Nálam az NEC EA231WMi-n egyébként pont az 50-es kontraszt a jó, az 53 ütősebb képet ad, kontrasztilag sem mutat túl nagy eltérést, mégis látszik az Black/White Clippingnél, hogy többet vág le, mint kéne. Jut eszembe, az Eizo Monitor Test is tud hasonló tesztábrákat, ez az AVS HD 709 csak azért maradt meg bennem, mert mostanában több tévét állítottam be, mint monitort.
Isual: sajnos én főleg TN+Film-et kalibráltam eddig, meg plazmát, de ez utóbbi szinte mission impossible az i1d2-nek. Többre mentem az AVS tesztábrákkal, egy kék szűrős THX szemüveggel meg a saját szememmel (a műszer igazából főleg csak a színhőmérséklethez kell ilyenkor, de az sem biztos pont, mert a kommersz plazma nem ugyanolyan WB-vel fog megjeleníteni egy negyed képernyőnyi 18% szürkét fekete alapon, mint egy teljes képernyős fehéret.)
Nyugdíjas: no igen, legnagyobb magabiztossággal is lelkes amatőrnek nevezném magam és akkor még hol vagyok Ropi/KTTech szintjétől
Új hozzászólás Aktív témák
ph Rendhagyó tesztünkben egyik, teszteléshez használt készülékünket és annak kistestvérét mutatjuk be: a GretagMacbeth monitorkalibrálóit.
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-book olvasók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest