Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
junkpod #1568 üzenetére
Köszönöm, de tölthető akkuval megye , vagy nem? Azt meg tudná mondani valaki, hogy ha az árat nem nézzük, csupán használati célszerűséget nézve a 650 jobb vagy a 950 illetve miért lehetne jobb mint a másik. Egyébként hasonló esetleges problémás használat okán nem vettem még , mint amiket access_denied is említ, persze értem én meg kell szokni, de ha a megszokás sem adja a mostani használati praktikumot ( ha már a cél a táv. a kezemben van - vakon lehet használni), hát nem tudom ... ( pedig jó lenne csak 1)
-
arcitec
addikt
válasz
junkpod #1537 üzenetére
Köszi , igen így van, mivel az erősítőn zenét mobillal vezérlek (egyébként kiváló az app) ezért gondoltam arra akkor már mobillal mindent. Na de ott nincs gomb ennyi előnye/hátránya van, hogy csak egyféle. Most ott tartok, hogy mivel 100% nem derült ki számomra a 950 érintő/gomb kapcsolata használatra, no meg az ár/használati célszerűsége ami kérdéses. Visszatértem a 650-re(elvileg), egyébként is csak az akku térített el róla, valahogy nem csípném a pár havi elem cserét. Esetleg ha tölthető akkuval is megy.Most is csak azt tudom mondani tesztelni kellene és úgy lehetne dönteni igazán. Amúgy a jelenlegi három gyári kiválóan működik + a mobil
Ha esetleg BF-en lenne valamelyik jól árasítottan, de nem találok ..
-
arcitec
addikt
válasz
access_denied #1517 üzenetére
Köszönöm a választ, ez még nem derült ki a részedről, hogy s mint látod a megszokást. A rányúlok és reflex tudom mi hol van az nem nagyon megy? Ha ez nagy hátrány akkor nem is tudom, mert ha nézegetni kell az ikont a kijelzőn, annyi idő alatt akár kézbe is vehetem a távot. Ez a fő dilemma egyébként nálam. Ráadásul szemüveg is kell sok mindenhez... pl monitor ... Az erősítőhöz(zenére) a mobilt remekül tudom használni, bár szemüveg oda is kell. Na ezért szemezek még a Harmony HUB-al. Az Elite úgy 70eft , a 950 50eft lenne a HUB meg 25eft Eu-ból. Azért opció a HUB is, mert 1. Jóval olcsóbb. 2. Ha a távon is a kijelzőn kell matatni, akkor akár hasonló mint a mobil. Tudom a svájci bicska az nem céleszköz. De maga a táv sem az. Az igazi az lenne ha egy Elite lehetne tesztelni mondjuk több hétig. Az EU-ba meg nem akarom visszaküldeni, egy halom idő lenne stb ...
-
arcitec
addikt
válasz
Degeczi #1514 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek ... Ha jól értem az activity az más mint, ha külön gombról indítok.PL ha a tv-t activity -re teszem, ami kvázi u.a mint ha a saját távjával bekapcsolnám ( mármint a tv szempontjából) , de a harmony szempontból nézve meg olyan, mintha egy prg indítottam volna és a memóriában már ott "figyel" , hogy megy a tv és ha pl mozi aktivityt indítok a tv-vel bekapcsolás szempontból nem foglalkozik. ( Ne is , hiszen akkor kikapcsolná , mivel egy a gomb
). Egyébként a 950-ben gondolkodom és azért vacillálok ennyit, mert kipróbálni nem tudom, ha meg beszereztem, már nem szeretném ócsárolni, magyarul ha lehet biztosra akarok menni. Az eddigi távokkal az a baj, hogy mindig a másikért kell nyúlni. Ha ez a 950-el kényelmesen kiváltható,(értem ez alatt, hogy egy időben a mozi aktivityn tudom kényelmesen a tv(képarány) , az erősítőt(hangerő) a lejátszót(funkciói) irányítani) akkor kb 50eft EU-ból beszerzem
-
arcitec
addikt
Ezt kifejtenéd, mert pl ha csak zenét akarok hallgatni , ahhoz semmi más nem kell, csak az erősítő, bár az megy mobilról is akár, sőt. A lényeg nem feltétlen tv,lejátszó,stb combó van használva hanem külön is. Még példa pl klíma vezérlése ... Ezek mind külön activity-vel? Nem hinném. Értem én az activity lényegét. De pl mozizáshoz indítja a 3 eszközt. Mi van akkor, ha a tv már megy stb ... Illetve a média lejátszó táppal együtt ki van kapcsolva , mert nem megy naponta.. Ha meg be van kapcsolva a táp, el is indul... A lényeg, magamhoz akarom szabni és nem fordítva ..
-
arcitec
addikt
válasz
access_denied #1507 üzenetére
Szia. Tudnál pár mondatot írni a 950-ről? 3-4 távirányítót szeretnék kiváltani. Mindig kell cserélgetni őket és ez a macerás. Elsősorban mozin van a gond, mert pl kell a médialejátszón állítani a feliratot, infót nézni, stb.. Erősítőn a hangot stb. TV a képarányt , átváltani tv-re stb... Szóval mindig a másikért kell "kapkodni", de ha már kézben vannak, akkor nyilván céleszköz és kitűnően működnek. Kényelmes lesz.e ez nekem így egybe, mint írtam egy irányítóval esetenként nem aktivityt indítani, hanem hol tv, hol erősítő, hol média, esetleg cd lejátszó, mert akkor gondolom kapcsolgatni kell először, hogy mit akarok vezérelni..Nos pl ez mennyire lehet jobb/roszabb a jelenleginél.. Köszönve.
-
arcitec
addikt
Sziasztok. Van valakinek véleménye,tapasztalata a 950-es ről? Kicsit drágább(EU) mint a touch és van dokkólója, meg kicsit más. Szóval ezt nézegetem most. Az Elite ahogy látom attól több, hogy adják hozzá a HARMONY HUB-ot,ami mobilhoz is jó már. Alapvetően ez is jó lehetne, csak hát a mobilon annak először el kell indulnia.Köszönve a válaszokat ..
-
arcitec
addikt
Nem erre gondoltam(itt látható nem egy a kettő), mert akkor nem kicsit vannak ezek összekeverve, olyan a kettő mint 2 tojás.Minimális a kinézeti különbség
[link]Egyforma ám mégsem és nem csak árban 124 eu vs 144 eu a kijelző alatt látszik egy különbség ..
Nevezik ezeket Logitech Harmony One Touch illetve Logitech Harmony Ultimate One
-
arcitec
addikt
Sziasztok.
Nézegetem a Harmony-kat és ahogy látom 2 féle jöhet szóba . a 650 vagy a Touch.
Melyiket érdemes választani?Miben érné meg a drágább, illetve mennyire jól látható a kijelző.A 650 az egyértelmű, a Touch az mintha több féle változatban lelhető fel és ez kissé zavar.
pl
1. Logitech Harmony Touch IR távirányító (915-000200)
2. Logitech Harmony One Touch Végső IR távirányító (915-000228)
3. Logitech Harmony Ultimate OneInnen jönnek ki [link]
A weboldalon 915-000224 a száma , de fentebb van nagyobb a 228Ha jól látom külföldi oldalakon is létezik Harmony Touch és olcsóbb mint ez: Harmony Ultimate One bár kinézetre meg mint 2 tojás ... bár nem teljesen az egyiken a kijelző alatt is van egy gomb nyíl.
Köszönve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk, milyen az, mikor egyetlen nagyon okos távirányító elég az összes elektronikai berendezéshez.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- gerner1
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest