- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Omega81 fórumtárs [link] megtalálta a Poseidon vetítőjének fényforrását.
A fozózáshoz, meg a teszteléshez szétszedtem a mi Poseidonunkat (igaz, csak a feketét, ami tán kiállítási darab volt), de vagy vak vagyok, vagy nem volt ott, de nem találtam a kérdéses panelt. Ennek megfelelően módosítottam a cikk szövegét is.
Köszi Omega!Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
A reset és a bekapcsoló gomb vezetékén valamilyen mágneses tér (pl. mobiltelefon) jelet gerjeszthet, ami annyit jelent, hogy magától resetelhet vagy kikapcsolhat a gép. Ez általában a hosszabb vezetékekre jellemző, de akármilyen környezeti hatás összejöhet. A ferritgyűrűvel ezt meg éehet előzni.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
válasz CriticalHit #38 üzenetére
Lényegében semmi, csak közben megjelent az FSP Zen
-
rudi
nagyúr
Legtöbb oldszkúl júzer előbb-utóbb a Chieftecnél köt ki, vagy valami hasonló, régi vonalas Casetek cuccnál. Én egy rakásszor akartam már kiköltözni a régi kis Casetek CK-1016-ból, de soha nem találtam olyan alanyt, ami megérte volna az árát és a kínlódást, pedig hónapokig itt állt az Arctic Cooling T1-es, akartam CM Cavaliert, Antec P180-at, P150-et és még most is szemezek az Antec Soloval.
-
rudi
nagyúr
válasz venember83 #24 üzenetére
Ha hiszed, ha nem, ezek a GB-os Everflow ventik pontosan ugyanúgy néznek ki mint a Glacialtech Silentblade-jei (ezt írtam a cikkben is). Az Everflow tech spec. alapján ez a kódú venti, am a GB házakban van 2000 rmp-es. Fogd fel úgy, hogy visszalassítva 800 rpm környékére (ennél nagyobb huzat fölösleges egy házba) közel olyan kalkak mint a SilentBlade-k.
-
rudi
nagyúr
Ne feledd, hogy itt az alu (betétes) előlap megdobja az árat. Valójában a házas biznisz is OEM alapokon megy, ezért olyan kísérteties a hasnolóság a Cooler Master és GB házai között. Lefogadom, hogy egy gyártótól jönnek, csak az előlap egyedi rajtuk (ezért egyedi az ár is).
-
rudi
nagyúr
válasz Johnny Cage #7 üzenetére
Nem áll hadseregnyi ház a rendelkezésünkre, helyben és időben sem nagyon tudnánk velük mit kezdeni. Éppen ezért minden házat a Casetek CK-1020-hoz mértünk, ennek alapján nagyjából el tudod helyezni például a P180-at is a most tesztelt házakhoz képest. CK-1020 vs P180 [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Apple notebookok
- Elektromos autók - motorok
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Lightyear - befektetési app
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Facebook és Messenger
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...