Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efbialy
tag
Szevasztok!
Megtetszett ez a Fatal1ty lap és elkezdtem nézelödni árlistákon, és egy érdekes dolgot fedeztem fel.
Több helyen is láttam ezt a Fatal1ty-s deszkát meg ami érdekes, hogy szerepel egy ugyan ilyen nevü(F-I90HD) de Fatal1ty nélküli is. És ez 5 ropival olcsób
De mivel nem volt rolla képecske meg leirás igy gondoltam megnézem abitéknál, hogy hogy is van ez, de nagy meglepetésre nem találtam ott Fatal1ty nélküli deszkát.
Meg nagyon máshol se találtam rolla egy szót sem.
Tehát a kérdés addot mivel tud ö kevesebbet mint Fatal1ty-s társa (talán csak anyival hogy nem piros a nyákja meg nem diszeleg rajta az a felírat)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kikristályosodik a Razr 60
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest